Taylor Swift näyttää pois hänen värikäs jalat musta lyhyet shortsit kuntosalilla N.Y.C.

Taylor Swift ei vain voi lopettaa työskentelyään kuntosalillaan.

Superstar näki tänään kolmannen kerran kuntosalilla New Yorkiin kolmessa päivässä, ja hän toi jälleen takaisin allekirjoituksensa kiharaiset vaaleat lukot. Swift näytti olevan valmis käyttämään koordinoivaa urheilullista kokoonpanoa, joka koostui tiukasta mustasta säiliön päästä ja sopivista lyhyistä spandex-shortseista, jotka korostivat hänen super-äänimerkkinsä. Hän pääsi pois kappaletta mukavalla harmaalla vetoketjulla ja viimeisteli nahkainen ristipussi, värikkäät neon-Nike-potkut ja Ray Ban -matkustajaiset aurinkolasit.

Juuri eilen, 26-vuotias oli löytänyt harjoittelun, jossa oli sileä valkoinen pää, värikäs kuvioitu leggingsit ja mintunvihreät lenkkarit. Edellisenä päivänä hän osallistui kuntoluokkiin mustan mustan olkapään yläosassa, kosmisen painetun legginssin ja korallin tenniskenkien kanssa. Kummassakin tilanteessa hän pukeutui hiuksiinsa luonnolliseen muotoonsa – näyttää siltä, ​​että hänen kiharat ovat täällä jäädäkseen.

RELATED: Taylor Swift kallistaa ylhäältä alas päästäkseen kuntosalille N.Y.C: ssä.

Katso lisää kuuluisuuksia, jotka osuvat kuntosalille galleriassamme nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map