Taylor Swift maksoi lähes 3000 dollaria Look Like a N.Y.C. turisti

Kun taas itärannikolla jalka hänen Maine kiertueella, Taylor Swiftillä oli jonkin verran laittoman lauantai-iltapäivän näytöksiä, joita hän vietti kiertelemällä Tribecaa,. 

Tay Tay poistui hänestä N.Y.C. asunnossa asunnossa, jonka ansiosta hänet sekoittui tuhansien matkailijoiden kanssa, jotka vierailevat kaupungissa viikonloppuna. Kuitenkin hänen kuuma, vaaleanpunainen huppari, jossa “New York City” huomasi yläpuolella painettua taivaanrantaa, lyhyet denim-shortsit, leopardikengät ja Louboutin-reppu, ei tullut edulliseksi keskiverto matkamuistomyymälästäsi. 

Julkkis Sightings in New York City - July 21, 2018
Alessio Botticelli / Getty Images

Päinvastoin, oikeastaan. Swiftin rento yhtye on rakennettu monista suunnittelija paloista, jotka kustannukset wayyy enemmän kuin mitä keskimääräinen henkilö on valmis käyttämään athleisure. Let’s break it down for you: 

Taylorin huppari, joka muistuttaa niitä läsnä olevia “I heart NY” -paita, on todella Balenciaga ja myy hintaan 895 dollaria. Kyllä, sinä luette oikein: Kahdeksansataa yötä – viisi amerikkalaista dollaria. 

@TaylorSwift jättää asunnolleen New York, NY | 21. heinäkuuta 2018 _______________________________________________________ @Balenciaga “New Yorkin huppari” – $ 895.00 @LouboutinWorld ‘Backloubi Small Spike Embellished Backpack’ – $ 1,090.00 @AlexanderWangNY ‘Frayed Shortsit’ – $ 295.00 @GiuseppeZanotti ‘Austin Pony Fur Boots’ – 648,00 dollaria _______________________________________________________ Tulen Barbie täyttää kaupunki viittaa tästä asusta. Suurin onnitteluni olisi hänen vaaleanpunainen huuli ja tapa, jolla se tuo mukanaan hupunsa värikkäitä sävyjä. Th kevyempi, ahdistunut pesu, kun parin kanssa kuuma vaaleanpunainen antaa minulle todella vahva 90-luvun takaiskuvibes. Ja minäkin haluan nähdä nämä kengät muotoiltu uudelleen pari murskattua musta farkut. _______________________________________________________ �� Osta linkit + saat näyttää ovat blogissa ��

Taylor Swift Stylein (@tayswiftstyledotcom) yhteinen viesti

Tämä ei kuitenkaan ole edes hänen kalustuksensa kallein osa. Louhoutin-reppu, joka oli harteillaan olkapäiden takana, maksoi 1 095 dollaria. 

Hänen Guiseppe Zanottin eläintulostustasot? $ 648. 

Ja lopulta, Taylor maksoi 295 dollaria niille petetyille Alexander Wang-denim-shortseille. Hänen rento-houkuttelevien renkaidensa kokonaismäärä on vain alle 3 000 dollaria. 

Jos sinä kysyt meiltä, ​​se on paljon rahaa pudotuksi, jotta se sekoittuu Times Squarein sightseersin kanssa. Mutta Taylor saattaa olla juuri ennen muotin käyrää. Swiftin yläosassa sijaitseva design-talo loi Crocsin myös tänä vuonna kevään 2018 kokoelmassaan.. 

Lisäksi aiemmin tällä viikolla, lauluntekijä osoitti myös, että tarkoituksellisesti likaisten lenkkikengät ruma kenkä suuntaus on täällä pysyä. Taylor, toteutamme muistiinpanoja…

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − 80 =

map