Taylor Hill ja Cindy Crawford The Way -mallit käsitellään vuonna 2018

Jos muotiteollisuudella oli komea maine, mallin Taylor Hill saisi tähdätä. Vain 22-vuotiaana hän kirjautui aikakaudella alan suurimpiin näyttelytiloihin – viimeksi Versace, Anna Sui ja Bottega Veneta – purjehti Victoria’s Secret -sopimusta ja tulivat Lancômen kasvot (ja rohkeat kulmat).

Mutta niille, jotka tuntevat hänet parhaiten, Hill on ulkona tyttö, joka on onnellisin ripustettu kotonaan perheensä kanssa. Se on vain yksi monista asioista, joita hänellä on yhteistä kiitotien legenda Cindy Crawfordin kanssa. Tässä Crawford ja Hill keskustelevat hänen kiihtyvä uransa ja miten näyttää hyvältä sen jälkeen, kun olet käyttänyt 14 tuntia koneella.

saattaa 2018 Taylor Hill - Embed - 1
Preen by Thornton Bregazzi mekko ja käsineet Manolo Blahnik kengät. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CINDY CRAWFORD: Oletko valmis, Taylor?

TAYLOR HILL: Anna tulla!

CC: Oletko kasvanut, joka haluaa olla malli?

TH: Minä en. Olen pienoiskaupungista Coloradosta, enkä tiennyt muodista ja siitä, mitä tapahtui. Rakastin kiivetä puita ja olla luonteeltaan.

CC: Joten kun sinua pyydettiin, mitä mieltä olette?

TH: Olin kuin, “Sinä hauskaa.” Olin niin nerdy, pitkä ja laiha ja tuntui niin hankala. Sanoin en aluksi, mutta sitten äitini oli kuin “Ehkä meidän pitäisi antaa se ampua – et koskaan tiedä.” Joten minä vain sellainen meni siihen.

RELATED: Catt Sadler kysymyksestä kysyä ennen kuin hän hyväksyy työn

saattaa 2018 Taylor Hill - Embed - 2
Dolce & Gabbana mekko, denim x Alexander Wang jogger farkut, Versace vyö ja Manolog Blahnik pumput. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CC: Vaikka olemme tavanneet ennen, olen vain oppinut, että olit voimistelija. Onko sinulla jotain siitä, että olet voinut hakea mallinnusta?

TH: Kaikki: osoitan varpaita, olen tietoinen käteni, jotka käsittelevät lavastusta. Uskon, että pystyin jatkamaan mallinnusta niin nopeasti ja intohimoisesti urheilullisen taustan vuoksi. En pelännyt liikkua kameran eteen.

CC: Ei ole ihme, että olet niin menestyvä. Olet tunnettu siitä, että sinulla on suuret kulmakarvat, mutta miten tunsit heidän kasvaessaan?

TH: Halusin äitini lyödä heitä, mutta hän työskenteli salonissa 30 vuoden ajan ja kieltäytyi. Hän oli kuin: “Olen nähnyt naisia ​​tulevan, ottavat kulmakarvat pois päänsä päältä ja sitten palanneet minulle kymmenen vuotta myöhemmin ja ole kuin” minulla ei ole enää kulmakarvoja, ja se imee. “” Hän kertoi minusta näytin Brooke Shieldsilta, ja olin kuin, “Kuka se on? Miksi sanot vielä? “Lopulta hän teki Googlelta kuvan [Shieldsin 1980-elokuvasta] Sininen laguuni ja se oli, “tämä on se, mitä luulen, että näytät, kun olet vanhempi.”

RELATED: Priyanka Chopra oli flat-out kertoi hän maksoi vähemmän koska hän on nainen

saattaa 2018 Taylor Hill - Embed - 3
Dolce & Gabbana-mekko. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CC: Sinä velkaa hänelle iso, valtava kiitos. Olen ollut samanlaisia ​​kamppailuja tyttäreni kanssa, Kaia [Gerber, myös malli]. Se on hyvä, kun kuuntelet äitiäsi kerran kauan.

TH: Joo. Mine päätyi todella tekemään paljon minulle.

CC: Meillä on etusi etusija. Joten joskus tässä työssä sinulla on 14 tunnin lento ennen kuin menet suoraan töihin. Mikä on 10 minuutin temppu vetää itsesi yhteen vaikka et tuntuu?

RELATED: 9 Paras kuiva shampoo, luokiteltu

saattaa 2018 Taylor Hill - Embed - 4
Saint Laurentissa Anthony Vaccarellon jumittua ja saappaat. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

TH: Olen oppinut, että kuiva shampoo on paras ystäväsi. Hampaiden harjaaminen on toiseksi paras ystävä. Ja sitten deodorantti. Työskentelen Lancômen kanssa, ja suosikkini waker-ylempi on heidän Génifique [linja]. Kuten, tee kasvonsuoja koneessa. Laita seerumi päälle, kun maata. Harjaa hampaasi, spray kuiva shampoo – olet uusi ihminen!

CC: Ja oletko saanut hyviä kauneushoitoja hiuksistasi ja meikkiäsi?

TH: En tiedä, tiedätkö Fulvia [Farolfi], mutta hän käyttää tätä teeny, pieni hiustenkuivaaja lämmittää ripsien parranajokone ennen käyttöä. Vannon, että ripset tarttuvat suoraan koko päivän.

saattaa 2018 Taylor Hill - Embed - 6
Fendi-mekko ja saappaat sekä Victoria’s Secret rintaliivit ja alusvaatteet. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CC: Se on hämmästyttävää. Mikä on sinun kunto-ohjelma? Tiedän, että kehosi hoitaminen on tärkeä osa Victoria’s Secret Angel.

TH: Syöminen ja työskentely ovat tärkeimpiä asioita, koska he rakentavat kestävyyttä. Minulla on jopa 18-tuntisia päiviä, ja niitä on vaikeampi päästä läpi, kun olen vailla muotoa. Fitness muuttaa myös näkemystäni päivästä, kuinka paljon voin saavuttaa ja kuinka tunne itsestäni. Rakastan intervalliharjoittelua, CrossFit-pohjaisia ​​liikkeitä ja noston painoja. Haluan harjoituksen olevan kovaa, joten tuntuu kuin olen tehnyt jotain.

RELATED: Yksi asia Nikki Reed ja Ian Somerhalder viettävät kaiken rahansa

saattaa 2018 Taylor Hill - Embed - 8
Paco Rabannen turtleneck ja säiliön yläreunat, joissa on reunat ja Manolo Blahnik -pumput. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CC: Olen täysin samaa mieltä siitä, että kun olet voimakas fyysisesti, se tarkoittaa tuntea voimakasta henkisesti. OK, joten sinulla on veljeni ja sisar, jotka ovat molempia malleja ja toinen sisar, joka on valokuvaaja. Kuinka usein te kaikki työskentelet yhdessä?

TH: Toivon, että se oli useammin. Kun pääsen olla asetettu muiden sisarusten kanssa, se tuntuu kotona. Tiedän nämä ihmiset … olemme yksi. Me tulemme samoilta ihmisiltä.

CC: Miten veljesi, Chase, löytää mallinnuksen kokemuksen? Huomaatko eron [omasta urallasi]?

TH: Hän kutsuu ja kysyy minulta: “Tiedätkö tämän henkilön?” Ja minä olen, “erittäin tärkeä henkilö, kyllä, puhu heille.” Mutta on muitakin tapauksia, joissa olen sellainen, “Se on pois minun alueelta. “Kun hän tarvitsi apua kiitotiensa kävellä, sanoin:” Et voi auttaa sinua, mies! Se tulee olemaan waaay erilainen kuin minun. “

saattaa 2018 Taylor Hill - Embed - 9
Miu Miu säiliön yläosassa, Givenchy-pusero, Denim x Alexander Wang farkut ja Manolo Blahnik pumput. Alexander Saladrigas / Cerutti + Co.

CC: teidän Tyylissä ammunta oli Hollywoodissa. Kun olen läsnä perheeni kanssa, he ovat kuin “Missä ovat julkkisten havainnot?”. Onko olemassa tähtiä, josta olet saanut hieman fangirlyn kokouksesta?

TH: Kun tapasin ensin sinut, olin kuin “Whoa, Cindy Crawford!” Tapasin Rihannan, ja tarkoitan, tule, hän on Rihanna. Ja minä näin Amy Adamsia Oscar-viikonloppuna ja olin kuin “vain sanon:” Rakastan sinua! “” Meillä on niin paljon ihmisiä, että puhumme [mallina], ja se on kuin “Wow!” sinä vain ymmärrät, “Hei, he ovat ihmisiä, aivan kuten minä.” On hienoa nähdä tämä.

CC: Nykyään on paljon keskustelua siitä, miten malleja käsitellään. Onko sinulla – jos haluat puhua tästä kokeneesta huonosta hoidosta? Ja mitä muutoksia haluaisit nähdä teollisuudessa?

TH: Rakastan puhua siitä, koska tämä on todella hieno tilaisuus naisilla, jotka tekevät alan paremmaksi seuraavan sukupolven osalta. No 1 asia, jonka haluaisin nähdä muutoksena, on muotinäytösten takana olevat pukuhuoneet. Tytöille ei ole tilaa muuttaa yksityisesti lehdistöltä ja valokuvaajilta. On tyttöjä, jotka ovat 16-vuotiaita, kuten olin, kun aloin aloittaa, muuttuvat avoimessa tilassa.

CC: No, nyt ongelma on, että kaikilla on matkapuhelimet. Ei ole nurkkaan, jossa joku ei voi napsauttaa kuvaa, tiedäthän?

TH: Tarkalleen. Ja se on kauhistuttava. Olin aina niin pelkää, että se tapahtui minulle, koska kun se tapahtuu, se on siellä.

RELATED: Miten Rowan Blanchardin suhde kauneuteen on muuttunut

CC: On onnellisempi huomata, mitä odotatte tänä vuonna?

TH: Kaikki! Sain 22 vuotta, mutta silti tuntuu joskus lapselta. Katson elämääni ja missä olen, ja minä olen: “Kuinka pääsin tänne, ja mitä minä vielä täällä teen?” Odotan innolla joka ikinen päivä.

CC: On hienoa kuulla kuinka paljon rakastat mallintamista. Viimeinen asia: Mitä neuvoja antaisit Kaia??

TH: Voi minun henkeni … hänellä on sinua! Mitä hän tarvitsee minun neuvojani?

Saat lisää tällaisia ​​tarinoita poimimaan toukokuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeissa, Amazonissa ja digitaalinen lataus 13. huhtikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map