Taitoluistelu on tyypillisesti urheilua, joka saa meidät puhumaan siitä, mitä urheilijat käyttävät kilpaillessaan. Nämä kimmeltävät ja kalliit leningit ja leotards ovat tärkeä osa urheilua, eikö? Mutta 2018 Pyeongchang talviolympialaisissa, eri jään urheilu on menossa viral sen muodin: pikaluistelu.

Viikonloppuna Team USA: n pikaluistelijat osuivat jään päälle ja kaikkien kielten kärjen aihe oli se harmaasävyinen harmaasälki, joka istuu sisäreunassa tai, kuten useimmat ihmiset soittaisivat, haara.

Pikaluistelu
Mladen Antonov / AFP / Getty Images

Pikaluistelu
MLADEN ANTONOV / Getty Kuvat

Twitterissä katsojat näkivät monia ajatuksia, eivätkä voineet auttaa, mutta huomauttavat, kuinka kummallisia ne näyttivät.

Luonut Under Armor (mallinnettu Joey Manita ja Maame Biney alla), käy ilmi, että tosiasiassa on tieteellinen syy tähän muotoiluun. Toisin sanoen korostettiin haara-aluetta, jolla oli eri väri, tarkoituksellisesti tieteelle. Brändin mukaan, joka on työskennellyt amerikkalaisen pikaluistelun tiimin kanssa vuodesta 2014, univormuja oli “satoja tunteja tuulitunnelien testauksessa”.

Pikaluistelu
Kohteliaisuus

Pikaluistelu
Kohteliaisuus

“Sisäreunan (kitkavarret) vastakohtainen materiaali on ollut tavanomaista nopeiden luistimien nahkoja varten vuosikymmenien ajan, kitkan vähentämiseksi. Vuoden 2014 UA-iholla oli yksi paneeli kahden sijaan, mutta uuden ihon testaamisessa toisen paneelin lisäys vähensi kitkaa vielä -60 prosentilla. “Under Armour sanoi lausunnossaan Tyylissä.

RELATED: Yhdysvaltojen olympiaurheilijoiden Gold Medal-Worthy Beauty -rutiinit

Joten kyllä, on selvää, että näillä laastareilla on nimi (kitkavarret) ja että ne auttavat jokaista luistelijaa toimimaan paremmin, mutta laastarit eivät olleet samanvärisiä kuin muut yhtenäiset?

“Testattiin lukuisia kitkasuoja-aineita materiaalin löytämiseksi, joka vähentää kitkaa eniten. Värin muuttaminen tai materiaalin käyttäminen, joka tulee eri väristä, olisi tehnyt sen huomattavasti vähemmän tehokkaaksi, “Armour kertoi Tyylissä. “Urheilijat rakastavat nahkojen ulkoasua ja miten he suorittavat ja nauttivat muista maista.”

Vuoden 2014 talviolympialaisissa Team USA siirtyi brändin mallien uudesta versiosta vanhempiin, puolivälissä Sochin kilpailun jälkeen, kun urheilijat suorittivat odotuksia alle. Joukkue ei ansaitse mitaleja ensimmäistä kertaa 30 vuoden aikana näissä peleissä.

Toistaiseksi John-Henry Krueger ansaitsi hopeamitalin 1000 metrin kilpailussa, joten seuraajilla on suuria toiveita näistä uusista malleista.