Tässä voit ostaa Pippa Middletonin morsiuspuvun suuren alennuksen

Nyt on tullut aika. Viisi vuotta sen jälkeen, kun muotitieteilijät olivat Pippa Middletonin morsiuspuvun pukeutuneena hänen sisarensa Kate Middletonin 2011 häät Prince Williamille, on virallisesti tapa lisätä se vaatekokoelmiinsa suurella alennuksella.

Pippa Middleton Embed
Kohteliaisuus

Norsunluun Alexander McQueen Large Double Lapel Gown on saatavissa Elyse Walker’n eteenpäin, ja kun se yleensä maksaa 2,565 dollaria, se on nyt nousussa 40 prosentilla 1,539 dollariin asti – arvokkaan valinnan valinta hyväpalkkaisille kesäasioille. Tietenkin, kuten huomaat yksityiskohdista, tyylikäs mekko ei ole tarkalleen kuten yksi muotitalon suunnittelija, Sarah Burton, joka luotiin sitten Pippalle. Päälliset hihat, pitsireunus ja suojakaulus ovat kaikki poissa (kaksinkertaisella vyötäröllä sen sijaan) ja Pippan pukeutumisen takana olevat painikkeet puuttuvat myös.

RELATED: Pippa Middleton täyttää Great Wall Marathon, todistaa, että hän on Badass

Silti Pippan pehmeästi muotoillun mekon sovitettu miehus on myös tässä versiossa, ja on vaikeaa tehdä vikaa McQueenilla missään tilaisuudessa. Vaikka ehkä haluat pysyä poissa yllään tämä hämmästyttävä ystäväsi häät (Pippa varasti show vain vähän, kun hän käytti valkoista numeroa hänen sisarensa suuri päivä), on varmasti paljon muita upeita kesälomia jossa voit rock tämän pukeutua ja tuntuu rojalti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − = 61

map