Tässä Sarah Paulsonin on sanottava, että Gossip ympäröi hänen suhteensa Hollannin Tayloriin

Sarah Paulson tietää, että puhut hänen suhteestaan ​​ja rehellisesti, hän ei voinut välittää vähemmän. 

Vastauksena niihin, jotka ovat kritisoineet näyttelijä, 43, hänen suhteesta kumppaninsa, 75-vuotias näyttelijä Holland Taylor, Paulson antoi seuraavan lausunnon Moderni luksus: “Jos joku haluaa viettää aikaa miettien, että olen outo rakastamaan maapallon upeinta ihmistä, niin se on heidän ongelmansa.”

Hän lisäsi: “Teen hyvin.” Kiitos paljon.

Paulsonin ja Taylorin välillä on 32 vuotta, mutta Paulson tekee parhaansa olla ikä ei ole romanttinen tai urapolkuja.

VIDEO: Sandra Bullock voi vain kertoa kahdesta hullu tarina Oceans 8-ja 1 liittyy Sarah Paulson

“Jos vanhempi tarkoittaa kaikkia rooleja, joihin pääsen pelata nyt, koska kaikki ylä- ja alamäet ja kukkulat ja laaksot etenevät sitä, sanon, että tuo se”, hän sanoi haastattelussa.

“Joka kerran hetken minä menen,” Wow. [43.] Se on seitsemän vuotta ujo 50. “Se on iso 5-0. Mutta sitten menen, “Älä juokse seitsemän vuotta tiellä. Sinulla ei ole aavistustakaan, millainen elämäsi näyttävät ja missä sinä olet. “Ja juuri tämä tekee elämästä niin suloisen. Ylittää sormesi, syödä syvään ja hypätä. Ja se on todella kaikkea mitä voit tehdä. “

RELATED: Näyttelijä Holland Taylor on yhdistänyt tyttöystävänsä Sarah Paulsonin Horror TV World -kilpailuun

Jos hän yrittää pysyä hengissä tällä hetkellä, hänen jatko-osansa tekee siitä näyttävän olevan menestyvä. Paulson on pysynyt erityisen kiireisenä viime aikoina.

Näyttelijä tähtiä elokuvan lisäksi Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter ja Anne Hathaway Oseanit 8, ulos ensi kuussa. Hän on tähtenä Amerikkalainen Horror Storyviimeisin kausi, joka esitellään myöhemmin tänä vuonna. Ja hän tulee myös post-apokalyptiseen kauhutarhiin Bird Box Netflixissä joulukuussa.

Keskustele hyppäämisestä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 88 =

map