Tässä ovat paras ja huonoin emojis lähettää päivämäärään

Lähetitkö tekstin, jonka lähetit mahdolliselle baetille tasainen? Näyttää siltä, ​​että emojit, joita käytät, voisivat tehostaa dating-peliä … tai kokonaan smacking alas.

Dating app Clover analysoi juuri sen, tekemällä tutkimusta selvittää, mitä emojis keräsi eniten vastauksia tekstinvaihtojen aikana ja mitkä niistä pohjimmiltaan jätettiin huomiotta kiireen mukaan. Ja on turvallista sanoa rengas :rengas: emoji ei aio auttaa joku päästä alttarille milloin tahansa pian.

Pojat olivat vähiten todennäköisimmin vastaamassa sellaisiin teksteihin, jotka sisälsivät yhden, samoin kuin pilkkuhiljaa :kakka: (obvs), Vulcan tervehdys : Raised_hand_with_part_between_middle_and_ring_fingers: , ja itkevä kasvot :itkeä:. Emojit, jotka todennäköisemmin saivat vastauksen kaverilta, sisälsivät itkevä nauraa kasvot :ilo: , helpottunut emoji :helpottunut:, hymyilevä kasvot : Virnistys: , ja hullu, silmänräpäisevä kieli ulos : Stuck_out_tongue_winking_eye:.

UUTISIA: Pehmuste on uusin dating-termi, jonka sinun tarvitsee tietää

WATCH: Emma Stone sai juuri Sweetest Prom Date Invite

 

 

Mitä naisille, munakoisoa emoji :munakoiso: on yleensä ei. Naiset vastasivat kaikkein vähiten tähän, samoin kuin taputusta :taputtaa:, taivutettu hauis : Lihas:, ja nyrkki :booli:.. Pojat saivat parempia vastauksia, kun he lähettivät nälkäiset kasvot : Yum: emoji, sekä sassy tyttö : Information_desk_person:, kielen ulos-emoji : Stuck_out_tongue: , ja hymyilee : Virnistys: .

Vaikka dating säännöt näyttävät muuttuvan viikoittain, ja aina on olemassa uusi termi (kuten pehmustaminen), jotain kertoo, että voit säilyttää tämän arsenalissasi: kun yrität tekstiä flirttailla, potkuttaa munaa ja munakoisoa emojis hillitä. Ei myöskään ole avaimia tehdä ketään katoamaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 + = 81

map