Tässä on todellinen syy Harry-tyylit aina päällään saappaat

Harry Styles tunnetaan tämän kateutta edistävän tyylin valinnoista, rohkeista puvutuksista taskuverkkojen koordinoimiseen ja korkealuokkaisten saappaiden pyörimiseen. Hän on tunnettu rockista kaikesta Guccista Calvin Kleinille ja jopa Saint Laurentille jaloilleen, ja ilmeisesti on toinen syy, miksi saappaat ovat hänen jalkineitaan (tiedät, että heidät ovat hämmentyneitä ja komeita).

Tulevaisuudessa dokumentti, Harry Styles BBC: ssä, entinen One Directioner kertoo tarinaa hänen varhaisilta vuosiltaan poikabändissä, kun hänellä oli jalkapallo-paidat, jotka ylenpalttiset fanit repivät jalkansa. Mukaan British Vogue, Tyylit löysivät keskeltä tuulettimien joukkoon, kun he tulivat Pariisiin. Hänen turvallisuusryhmänsä lopulta löi hänet irti joukosta, mutta hän tajusi liian myöhään, että hän oli vain sukkiaan. Tapahtuma riitti Stylesin vannomiseen turmelemalla turvallisempien saappaiden hyväksi.

ahdistaa Styles Boots
NBC / Getty Images

Dokumentissa Styles kuvastaa myös hänen ensimmäistä suurta elokuvan rooliaan sodan elokuvassa Dunkerquen, myöntäen, että se oli niin kova kuin se näytti. “Miksi olen tehnyt tämän? Tämä on niin kovaa “, hän muistaa ajattelemisen ensimmäisen ammuntapäivällä.

RELATED: Cate Blanchett viileä väitteellä, että Harry Styles kopioi hänen asujaan

Ja kun hän on alas tähtäämään toiseen suuriin elokuvaan, jos oikea rooli tulee, Styles keskittyy nyt musiikkiin.

Olemme iloisia kuullessamme sitä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 44 = 47

map