Tässä on täsmälleen miten puhdistaa Makeup Brushes

Tunnustusaika: mehustystyökaluissamme usein annamme huuhtele, huuhtele ja toistuva hoito mennään tielle, vain päästäkseen potkaisemaan itseämme, kun sinisen varjon lähde meidän kapenevaan sekoitusharjaamme heikentää matemaattista neutraalia vaikutusta, yrittää uudelleen. “Jos harjasi ei ole puhdas ja siinä on jäljellä väriä, et saa todellisen varjostuksen lukemaa, jonka kanssa haluat työskennellä”, sanoo meikkitaiteilija Sonia Kashuk. “Saat hieman enemmän liikkumavaraa, jos käytät jatkuvasti samoja värejä, mutta puhtaan meikkipussi ja puhtaat harjat ovat niin virkistäviä – on melkein kuin olet juuri puhdistanut kaapin.”

RELATED: Makeup Brushes Kaikki tarvitsevat, ja miten hoitaa heitä

Vaikka ajatus käyttää oikeaa siveltimen puhdistusta on mukava, Kashuk myöntää, että jopa säännöllinen saippua saa työn. Valitse kaava, joka ei ole liian kova, tai käytä kiinteää harjan puhdistusaineita, kuten London Brush Companyn (18 dollaria; londonbrushcompany.com) jos pelkäät, että Dial-palkki hajottaa työkalusi. Käytä haaleaa vettä luodaksesi vaahdon, kierrä harjaasi kärjen suuntaan alaspäin saippualiuokseen, kunnes vesi on puhdas ja purista ylimääräinen ylimäärä. Älä yritä saada vettä metallikappaleeseen, joka yhdistää harjakset kahvaan, koska tämä voi aiheuttaa ruostetta ja lopulta irrottaa yksittäiset karvat. Älä säilytä niitä ylös harjaspäässä juuri nyt – vesi juoksee alas holkkiin, ja koska se lisää ylimääräistä painoa, harjat voivat vääntyä. Sen sijaan aseta ne tasaiseksi ja säilytä ne, kun ne ovat täysin kuivia. 

Aiheeseen liittyvä video: Olen Obsessed: Artis Makeup Harjat

RELATED: The One Makeup Brush Et ole yrittänyt, mutta ehdottomasti tarvitset

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 73 = 81

map