Tässä on raskaana Kylie Jennerin Sexy Angel Halloween Costume

Kylie Jenner saattaa olla raskaana, mutta se ei tarkoita sitä, että hän asui Halloweenissa tänä vuonna. Todellinen tähti astui pariskunnan pukuun hänen BFF Jordyn Woodsin rinnalla, ja molemmat tekivät varsin tuhma-kiva pari.

Jenner päätti olla enkeli lomaa varten ja pukeutunut valkoiseen asuun, jossa oli upotettu pääntie; suuret valkoiset siivet ja jääkylmän ripsivärit täydensivät ulkoasua. Woods soitti perkeleen ja pukeutui punaiseksi Jennerin päinvastaiseksi, sekoittamalla punaista luomiväriä, sopiva peruukki ja omat siivet.

TK
Kylie Jenner / Instagram

Duo näytti olevan hauska aika laittaa nappuloita yön, vaikka erityisesti kuvat ja videot vain osoittivat Jenner alkaen rinnassa ylös.

♥ ️�� Fire & Ice

Kylie (@kyliejenner) jakama viesti

Se on ollut vähän yli kuukausi, koska uutiset rikkoivat, että Jenner on raskaana ensimmäisen lapsensa kanssa, ja näyttää siltä, ​​että hän on erityisen varovainen pitämään asiat hillittyinä. Hänen sisarensa Khloé Kardashian ja Kim Kardashian West odottavat myös uusia vauvoja ensi vuonna, näyttää siltä, ​​että 2018 on KarJenner kid-boomin vuosi.

RELATED: Kylie Jenner’s BFF Jordyn Woods saa selville kuinka hän huolehtii huhuista

Toisin kuin Kylie, hänen sisarensa ovat äänestäneet tulevista lisäistään – jopa Kourtney Kardashian ja Kendall Jenner (jotka eivät ole raskaana).

Olemme innoissamme nähdä kaikki KarJenner vauvan Halloween-puvut ensi vuonna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 19

map