Tässä on mitä Kim Kardashian kertoi Kanye Westistä

Vaikka tähti tähti tähti pukeutunut vuoden avaruuteen punaisen matto-muodin vuoden 2018 Met Gala, oli yksi kuuluisuus puuttuu erityisesti Kanye West.

Vaikka hänen fanit olivat jonkin verran odottaneet häntä osallistumasta tapahtumaan hänen vaimonsa Kim Kardashianin rinnalla, hän valitsi sen sijaan ohittaa juhlat kokonaan, mikä johti kohonneisiin kulmakarhoihin. 

Kanye Kim Met Gala lead
Mike Coppola

Rapper on viime aikoina herättänyt paljon kiistoja, mutta hän pysyi kotona sen sijaan, että hän liittyisi Kardashianin kanssa Met-galaaliin muista syistä, kuten Kardashian myöhemmin selvensi. Kun West lähetti Twilight-kuvan Kimista, joka veisti Versacea joukkoon palo-emojis, hän vastasi vastaukseksi fanien kysymyksiin siitä, miksi hän ei liittynyt hänen luokseen.

“Rakastan sinua tyttöä, että olisit täällä meeeeeen kanssa, mutta olet vain viimeistelemässä 5 albumia”, hän kirjoitti. Näyttää siltä, ​​että hänellä on paljon levyllä. Länsi ei ole ollut Met-galleissa vuodesta 2016, mutta näyttää siltä, ​​että hän jätti paljon. 

Tämän vuoden Met Gala -teema on kiistanalainen “Heavenly Bodies: Fashion ja katolinen mielikuvitus”, ja alusta alkaen oli selvää, että se tuo esille joitain A-listan muotimahdollisuuksia, koska tämä tapahtuma pyrkii tekemään.

RELATED: Prinsessa Diana kerran käytti pitsisilppua pukeutumalla Metin Galaan

Kaikki Madonnaista Rihannalle prinsessa Diana on kävellyt kuuluisaa Met Gala -kierroksia, mutta jopa lännen jättivät fanit.

Ehkä ensi vuonna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 65 =

map