Tässä on kuinka Chris Pratt sai valmiiksi Golden Globes

Vaikka parhaimmat naisten kauneuden hetket viime yönä kultaisilla maailmoilla ovat vielä tuoreita mieleissämme, meidän on myös annettava se kaverille! Jyrkkiä miehiä, kuten Chris Pratt, John Legend, Jared Leto ja monet muut ansaitsevat omat kunnioituksensa, ja jokaisen ulkoasun parissa on täydet punaiset mattopuvut, emme voineet auttaa, mutta ihmettelemme – miten kaverit valmistaudu palkintoesitykseen?

Prattin groomer Bridget Brager antoi meille kaikki yksityiskohdat siitä, miten Puistot ja vapaa-aika tähden ilme oli kokoontunut, eikä yllätys täällä, valmistautuminen hänen kanssaan oli yhtä paljon puoluetta kuin olette odottaneet. “Se on niin hauskaa, puhumme paljon, ja tapan hänelle paljon tavaroita”, kertoo InStyle. “Hän on hyvä kaveri, kuuntelemme maan musiikkia ja raitista ilmaa, kun saimme valmiiksi.” Brager alkoi leikkaamalla Prattin allekirjoituskynnys kiilteisempään tyyliin puhtailla reunoilla, ja vaikka vaikutus näyttää laskevan, se oli improvisoitu päätös hänen päästään. “Aluksi olimme jättäneet hiukset kauaksi ja jättelemättä häntä, joka oli oikeastaan ​​paremmin kuin parta, mutta sitten hänen stylisti Annie laittoi hänelle upean pukun, jossa oli rusetti, ja se oli ehdottomasti takaisku vanhaan Hollywoodiin” hän sanoo. “Annoin leikkauksen jonkin muotoisen, jotta voisin luoda pitkän, laiha ulkonäön ja avata kasvot ylös, mutta halusin pitää hänen kihara tekstuuri.” Brager leikattiin hiuksensa ylhäältä ja sivuilta, ja sitten nosti kaventensa nuoren kasvojen karvaan.

RELATED: Jared Leto Rocks Man Braid Golden Globeilla

Vaikka monet miehet pitävät itseään vapaaksi ihonhoidosta, Pratt tuntee hyvin kosteusvoiman voiman ja hänen ihonsa on todiste. “Joka kerta kun näen Chrisin, rakastan käyttää kosteusvoidetta ja seerumin seosta, joten jokaisella miehellä pitäisi olla arsenalissaan, jos ei muuta”, kertoo Brager, joka valmisteli ihonsa käyttäen ReVive Intensite Line Erasing Serumia (600 dollaria, nordstrom .com) yhdistettynä kosteuttavaan uudistumiskermaan ($ 195; nordstrom.com). “Minä todella rakastan seerumia, koska miesten kannalta kamera voi olla ankara, joten on tärkeää, että iho näyttää sammuneena eikä kuivana.” Pratt varmasti seurasi Bragerin neuvoja pitämällä hydratoituneena ja juomalla paljon vettä ennen suurta tapahtumaa, joten hänen ihonsa oli kameranvalmis, ja kun ihonhoitotuotteet olivat paikallaan, jauheen kevyt pölyäminen oli viimeistely ennen tähtiä ja hänen vaimonsa Anna Faris lähti Globeille. “Aloitamme loppuun, hänen hoitomenetelmänsä kesti noin 45 minuuttia. Teimme hiusleikkauksen tänään, joten kesti noin puoli tuntia ennen kuin aloitimme loput.”

KUVAT: Katso Golden Globes 2015 Red Carpet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − 23 =

map