Täsmälleen miten Jennifer Lopezin hehkuva meikki saadaan AMAsista

Se on vakiintunut tosiasia, että kukaan ei käytä sellaista seksikäs pronssiheimaa kuin Jennifer Lopez. Hänellä oli markkinatarkkuus tuohon looktiin vasta 1990-luvun lopusta lähtien – ja viime yönä American Music Awardsissa, hänen savuisen silmänsä ja säteilevän ihonsa yhdistelmä oli joka kerta allekirjoitus Jenny Blokista on työskennellyt vuosien ajan. 

“Halusin todella kunnioittaa” hehkua “, mutta luodaan entistä laajempi versio”, kertoo hänen meikkitaiteilija Mary Phillips. “Se on yksi niistä maamerkeistä, olennaisimmista J.Lo-meikkipylväistä, ja kun avaustila oli kaikista kuumin kappaleista, halusimme avata yhdellä hänen kuumimmasta ulkonäöstä, jonka yleisö tuntuu rakastavan rikkailta alastuksilta, pronsseilta ja korostuksilta .”

Phillips alkoi vaaleudellaan, levittämällä kerros L’Oreal Infallible Pro Matte -säätiölle ($ 13, ulta.com) ja käytti sitten Magic Lumi Highlighting Concealer (13 dollaria, ulta.com) kaikilla alueilla, jotka tarvitsivat ylimääräistä rakkautta ennen kuin asetat hänet työskentele Infallible Pro-Matte -jauheella (13 dollaria, ulta.com). Hän piirutti poskipuntonsa Lancomein Star Bronzerilla (35 dollaria, lancome-usa.com) ja seurasi Lontoon Lumi Liquid Glow Highlightersin kanssa sekä Ice että Rose (13 dollaria kukin, ulta.com) Lopezin posket, temppelit, posket luut, cupid’s bow, browbone ja alas sillan hänen nenään.

RELATED: Palauta parhaat kampaukset 2015 AMAs -tapahtumasta

Hänen silmänsä eteenpäin Phillips käytti L’Oreal La Riche -palettia Nude 1: ssa yhdessä Nude 2 -paletin kanssa (20 dollaria kukin, ulta.com), ja keskitti tummat sävyt silmänsä ulkokulmissa. Sen jälkeen hän seurasi Lopezin ylähuokia L’Oreal Superstar Linerin ($ 10, ulta.com) kanssa ja jatkoi savuista ulkonäköä alemmalla ripsien linjalla sekoittamalla sekä Urban Decay 24/7-linjan Smog- että Smoke-sävyjä (20 dollaria; sephora.com).

Kun hänen silmänsä olivat täynnä Armani Eye ja Brow Maestro Dark Brownissa (34 dollaria sephora.com), Phillips käytti paria ripsien ripustusta ja korosti vaikutuksen Voluminous Superstar Waterproof Mascara ($ 11, ulta.com) kanssa. Tawny-alushuuli, joka on luotu Color Riche -huuliristalla Toffee on Be -tapahtumassa ($ 9; drugstore.com) ja Colour Riche -huulipunalla Eva’s Nude ($ 8, ulta.com) kanssa, joka yhdistää kaikki elementit yhteen ja lopullinen huntu Infallible Makeup Setting Spray ($ 17, ulta.com) varmisti hänen hehkunsa pysyvän ennallaan hänen korkean oktaanisen suorituskyvynsä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 84 = 85

map