Tarte’s Massive Sale säästää sinua niin paljon rahaa ripsiväriin

tarte Beauty Sale
Kohteliaisuus

Erin Lukas

31.7.2018 klo 10.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Nosta kättäsi, jos etsit häiriötä, joka auttaa sinua pääsemään läpi työpäivän. Onneksi Tarteilla on massiivinen myynti, jota kukaan, joka rakastaa hyvää kauneutta, voi vastustaa. 

Internet-suosikki kauneuden brändi on tällä hetkellä keskellä kesän ystävät ja perhe -myynti, joka tarjoaa jokaisen tuotteensa sivustollaan 25%: n alennuksella – mutta kyllä, on saalis. Taren kultin suosikki Shape Tape Concealer oli vain jotka sisältyvät myyntiin viime sunnuntaina, joten et voi shata mitään hintalappua tästä hinnasta. On totta, mitä he sanovat: jos torkutat, sinä tehdä todella menettää. 

Onneksi voit vielä saada Tarteen tavarat loppuun asti, kunnes myynti päättyy perjantaina 3. elokuuta. Saat alennuksen yksinkertaisesti käyttämällä promo koodia “BESTIES”, kun olet valmis lähtemään ulos. Vielä parempi: Jos olet Tarte-uskollisuus -jäsen, saat lisäksi 10%. 

Olemme pyöristöneet viidestä parhaasta myynnistä saadusta tuotteesta, jotka auttavat sinua virtaviivaistamaan, mitä olet jo lisännyt ostoskorinasi. 

VIDEO: 4 perusteet akne-altis iho

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 32

map