Tapaa Zosia Mametin uusi suosikki bändi

Reheviä kaikuja ja hengittävää laulua indie-pop-bändi Tennis kuljettaa kuuntelijan suoraan 70-luvulle. Ja sopivasti, duo, joka koostuu aviomies-vaimo Alaina Moore ja Patrick Riley, mekko osa. Stageissa muusikot ovat useimmiten nähtävissä ahdistetuista farkuista, napittavista T-paidoista ja lampaantakkeista, ja bändin Instagram on vanhan vuosikirjan mukaisia ​​vintage-värisiä valokuvia. Heidän uusin julkaisu, Sinun kunnossa, jopa lyyrästi puuttuu vuosikymmenen syvään asettuviin poliittisiin kysymyksiin, kuten feministinen liike, joka valitettavasti pysyy nykyään tärkeänä. Tässä Moore ja Riley puhuvat uudesta julkaisusta, eBayin pelastamisen iloista ja miksi on tarpeen olla feministi vuonna 2017.

Mitkä olivat tavoitteesi? Sinun kunnossa?

Patrick Riley: Yksi minulle oli tehdä levy, joka oli hauskaa molemmille. Viimeisimmillä julkaisuilla oli paljon suodatusta, joka jatkui ennen kuin lopullinen tuote tuli ulos – paljon tuottajia, paljon A & R-henkilöitä.

Alaina Moore: Halusimme nähdä, mitä voisimme tehdä, jos emme osallistu ketään, ei näyttänyt yhtään mitään ja tehnyt kaiken yksin. Emme todellakaan tiedä, mitä tapahtuisi. Se olisi voinut olla pahin mitä olemme koskaan tehneet [nauraa].

Riley: Tiesimme vain, että prosessi olisi nautittavaa.

Moore: Halusin kirjoittaa niistä asioista, joista välitän, jotka tuovat minulle katariksen ja tunteen tutkimukseni kirjoituksessani. 

Puhuessamme tutkimisesta, lähdit purjehdusmatkalle kirjoittamaan tämän levyn, jota teitte myös vuodelle 2011 Cape Dory. Miksi purjehtia?

Moore: Se olisi voinut olla mitään, mutta saimme purjehtia. Patrick oli oikeasti kuin purjehtii 12-vuotiaana, ja hän on sellainen henkilö, joka sitoutuu täydellisesti ja ikuisesti johonkin. 

Riley: Olen kasvanut maisemattomissa paikoissa, joten se oli ajatus, josta tuli fantasia. Emme lähteneet purjehdusretkelle aluksi kirjoittamaan albumia, se tapahtui luonnollisesti. Meillä oli tämä flippancy musiikillamme, jossa emme ajattele asioita ja kirjoita sitä.

Moore: Se oli hyvin spontaania ja tietoisuuden virtaa.

Riley: Sitä etsimme jälleen. 

RELATED: 10 uutta kevätlevyä emme voi odottaa kuuntelemista

Tennis Band EMBED 1
Luca Venter

70-luvulla näyttäisi olevan valtava vaikutus musiikkiin ja tyyliin. Mitä pidät niin houkuttelevana tuosta vuosikymmenestä?

Moore: Rakastan 1970-luvun tuotantoa. Se vain sattuu olemaan, että kuuntelin Carole King, Judee Sill ja Neil Young samalla kun nauhoitimme.

Riley: Nämä tuotantotekniikat ovat jotain, mitä olemme aina pyrkineet. 

Moore: Patrickilla ja minulla on hyvin erilaiset musiikilliset maut, mutta missä se konvergoituu, on kyseinen ajanjakso. Me molemmat kuuntelemme ja todella nauttikaamme täysin erilaisista tyylilajista ja musiikin aikakausista. Emme ole naimisissa tämän vuosikymmenen kanssa, mutta täällä Tennis toimii. Siltä osin kuin tyyli menee, minulla on tämä vanhanaikainen kasvot ja hallitsemattomat kiharat, joten yritän pukeutua tavalla, joka sopii minulle ja omille luonnollisille ominaisuuksille. Korkea housut näyttävät paremmilta minulta ja pidän hiuksistani afroina, joten luonnollisesti päädyin sinne. 

Olet elävä ruumiillistuma pariskunnille, jotka pukeutuvat yhtä. 

Moore: Joka kerta kun pukeudun, minun on oltava kuin “Et voi käyttää sitä myöskään.” Se on aina musta, sininen, valkoinen, denim. Jos hänellä on ylijäämäiset paidat, otan heidät. 

Riley: Mutta emme jakaa kaapelia juuri vielä. 

Mistä pidät ostoksista??

Moore: Olen melko paljon ostoksia verkossa yksinomaan. 

Riley: Olemme isoja eBay-verkossa.

Moore: Ja ostan kaikki Patin denim Etsylle. 

RELATED: Denim ja timantit: Hanki Coachella Look

Tennis Band EMBED 2
Kelia Anne

Mikä oli inspiraation “Modern Woman”?

Moore: Kyse on naisten ystävyydestä ja suhteista ja siitä, miten vaikuttavia he ovat, ja miten näet itsesi peilistä ja heijastuu ja kohdataan myös. Se on jotain mitä en ole ajatellut paljon, mutta olen ollut irti kirjallisesti. Siellä on niin paljon kirjoituksia miesten ja naisten välisistä suhteista – etenkin romanttisista – ja se on äärimmäisen vaikuttava ja perustava elämässäni ja oma käsitykseni itsestäni naisena. Katson muille naisille tyyliin inspiraatiota ja käsitteitä naisvasta ja feminismistä. 

Kuka näytät tyylistä inspiraatiota?

Moore: Solange on hämmästyttävä. Pohjimmiltaan jokainen nainen, jolla on luonnollisia hiuksia, koska hiukset ovat paljon veistoksellisempia. Vietän paljon aikaa blogien etsimiseen. Hiukset ovat lähtökohtani, yritän sitten pukeutua tavalla, jolla on järkevää. 

VIDEO: 9 miespuoliset julkkikset, jotka ovat feministejä ja ylpeitä

Pohditteko itsesi feministiksi?

Moore: Rehellisesti, olin yksi niistä ihmisistä, jotka sanoisivat: “tunnen miehiä yhtä paljon, kuka välittää?” Mutta ihmisille, jotka hylkäävät feminismin, koska he tuntevat, että he eivät tarvitse sitä: seisot kaikkien feministien olkapäillä, jotka antavat sinun tuntea voimakkaita. Huomasin, että tarvitsin feminismia, kun olin aikuinen nainen ja alkoi nähdä tapaa, jolla sukupuoli vaikutti ei vain minuun, vaan miehet elämässäni.

Olet kuvannut Zosia Mametin räikeä infomercialin uuden albumin edistämiseksi. Kuinka kaksi tapasitte?

Moore: Hän lähetti minut siniseksi ja sanoi, että hän piti musiikistani. Olen pakkomielle Tytöt, joten se oli täydellinen. Olen kotiopetettu tyttö lähiöstä Aurorassa, Colo. – En odota, että Shoshanna lähetti minulle sähköpostia ja sanoisi: “Hiljennä, kun olet New Yorkissa.” Hän on ollut bändin suuri kannattaja. 

Katso edellä olevaa “Modern Woman” -videotuotetta ja osta Sinun kunnossa 10 dollaria iTunesissa.

Haastattelua on muokattu ja tiivistetty selkeyden vuoksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map