Tapaa Ruby Rose, Orange on New Blackin uusi tyttö Cell Blockissa

Astu sivuun, Soso. Litchfieldissä on uusi vanki, ja hänen faux hawk -leikataulunsa ja hermojensa takia, hän on selvästi enemmän badass kuin viime kauden puuhun aktivistina. Tämä viikonloppu, Oranssi on uusi mustaahneimmat binge-watchers tapaavat Stella Carlin, joka on Australian kaikkein pahin painajainen: ulkomaailmassa. Pelasi moitteettomasti Australian malli-slash-näyttelijä Ruby Rose, on ollut buzz ympäröivä osa, koska Season 3 perävaunu pudonnut, jossa hienovarainen, sekunnin sekunnin kaula, hän herätti Internet huhuja on screen romance Piper. Rose nousi viime yön OrangeCon-fani-tapahtumassa N.Y.C. saadakseen pienen roolin hänen uudelle roolilleen:

Mikä aluksi piiritti sinut näyttelyyn?

Rehellisesti, en usko, että maailmassa työskentelevä tai toimimaton toimija, joka ei halua käyttää Oranssi on uusi musta. Se on niin hyvin kirjoitettu ja hyvin valettu. Ses taikaa. Mutta kun minulta pyydettiin auditoida Stella, ja luin hieman siitä hänestä, olin kuin, “Olen suhteessa tähän luonteeseen. Minusta tuntuu, että hänen täytyy olla televisiossa. ”

Miten tunnistat Stellan nimenomaisesti??

On jotain hyvin ainutlaatuista olla ulkona, homo nainen, joka soittaa homoa, koska lapsilla on virityksiä etsimään jokua, johon he voivat liittyä, ja on mukavaa, että kyseinen henkilö on sama näytössä ja pois. He eivät tiedä, että hän on naimisissa neljällä lapsella todellisessa elämässä, koska minä‘en ole. Olen todella hänelle ja heille.

Millaista on Litchfieldin uusi vanki?

Loistava! Minusta tuntuu, että sen pitäisi tuntua hermostuneemmalta, mutta ehkä se ei ole vielä löytänyt minua. Kaikki ovat tukeneet, ja fanit ovat ilmeisesti hämmästyttäviä.

RELATED: Laverne Cox Caitlyn Jenner: “Meidän kaikkien pitäisi olla hyväksytty kenelle olemme”

Oliko siellä valittu erityinen kutsuva rituaali? Tarvitsiko DIY hooch?

Se oli hyvin saatanallista … eläimet uhrivat [nauravat]. Ei. He kirjaimellisesti avasivat käsivartensa minulle kuin olin ollut näyttelyssä viimeisten kahden vuoden aikana. En todellakaan olisi voinut pyytää enempää minun kollegoistani. En muista elämäni ennen kuin tapasin nämä ihmiset. He ovat kuin perhe.

Oletko kehittänyt erityistä sukulaisuutta Yael Stonein kanssa, kun hän on Aussie-mies?

Australian mielestä minun velvollisuuteni on tietää kukas Aussie, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, että hän oli. Minä kirjaimellisesti istuin kotona ollessani: “Eikö ole niin suloinen? He antoivat tuon köyhän Jersey-tytön, jolla oli todella vahva aksentti! Hän ei todennäköisesti olisi koskaan saanut työpaikkaa tällaisessa näyttelyssä. “Ja sitten tapaan hänet, ja minä olen:” Sinun on mentävä minuun. “Ja hän katselee minua ja menee,” Sinun pitää pitää aksenttiasi? Todella?” Olen kuitenkin pakkomielle hänen kanssaan. Having toinen Aussie asetettu on hämmästyttävä.

Kuinka tuntuu pelaamaan toista naista rakkauskolmioon?

Todellisessa elämässä en olisi tarpeeksi rohkeutta päästä Alexin ja Piperin välille. Olin tällainen kannattaja kyseisestä suhteesta töihin, ja sitten he heittävät minut juoniin, ja se on: “Mitä sinä teet? Olen fani tuosta suhteesta! “Uskon, että se varmasti maustelee asioita. Oli hauskaa pelata tätä tehtävää.

LÄHETTÄJÄ: Katso Final Trailer vuodelle 3 Oranssi on uusi musta

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − = 51

map