Tapaa Michelle Obaman Snapchat -tilin ajo

Oletko koskaan miettinyt, kuinka sosiaalisen median rakkaus voi saada sinut työhön Valkoisessa talossa?

Kelsey Donohue, joka on Michelle Obaman avustava lehdistösihteeri, teki tämän unelman todelliseksi. Nuori nainen käyttää mukavasti hattuja uraansa, mutta yksi hänen suosikkitehtävistään hoitaa First Lady’s Snapchat -tilin.

“Eniten odottamaton osa työtäni mielestäni oli kuinka paljon luovuus oli tässä toimistossa. Valkoisessa talossa on niin paljon hyvää sisältöä, ja se on mitä etsin aina”, hän sanoi HelloGigglesin haastattelussa. “Jokainen aina ajattelee politiikkaa ja Washington on sellainen tuttu takkuinen hallitus. Voisimme nähdä, että [Snapchat] voisi olla strateginen alusta, jota voimme myös käyttää, ja eräänlainen kuorinta Valkoisen talon verhot. yksi päivä, kun saan tehdä sen, se on hauskaa. “

Uravihjeiden osalta parasta, mitä hän on koskaan saanut, tuli (ei yllätys täällä!) FLOTUS itse. “Hän sanoi jotain, joka todella resonoi kanssani, ja on kyse siitä, että pysytte itsellesi autenttisena”, Donohue jakoi. “Riippumatta siitä, mitä teet, voit olla onnellinen ja löytää intohimosi työstänne niin kauan kuin pysyt itsellenne itsellesi.”

RELATED: Yritä purkaa FLOTUS: n emotionaalisen lopullisen puheen katsomista

Katso video yllä nähdäksesi Donohuen kokonainen haastattelu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map