Tapaa Magic Man, bändi, joka saa Victoria’s Secret Angels Dancingin

Victoria’s Secret Fashion Show aiheuttaa media-sirkusta vuosittain, mutta tänä vuonna oli kiistatta yksi suurimmista. Sartorial-kulkue kulki lampun yli Lontoon Earls Courtiin, jossa on 20 000 ihmisen paikka, jossa on upea art deco -tyylinen ulkoasu (joka sopii Angelsin laivastoon). Yleensä tapahtuma oli viikon mittainen viive ennen TV-lähetystä, joka jätti runsaasti aikaa selvittää, mitä yllätyksiä oli varastossa. Yksi käyräpallo oli musiikki. Viime vuoden show alkoi indie pop duo Hunter Huntedin kanssa (jota seurasi Taylor Swiftin mieleenpainuva esitys), tämän vuoden pre-show -uinnituksen aloitti up-and-coming syntetisaattori rock-yhtye Magic Man.

RELATED: 22 seksikkäintä hetkeä Victoria’s Secret Fashion Show -tapahtumassa

Boston-pohjainen kvintetti lähti liikkeelle lo-fi-kaksikokoisena, joka koostui frontman Alex Caplowista ja kitaristista Sam Vanderhoop Lee, kaksi lapsuuden ystävää, jotka muuttuivat yhtyeenä WWOOF: n (World Wide Opportunities on Organic Farms) -ohjelmassa. vapaaehtoisia maatiloilla huoneen ja kartanon vaihtoa varten, kesä kesän jälkeen heidän lukuvuoden college. He päättivät lopettaa kolmen kuukauden mittaisen ulkomaille suunnatun albumin. “Se oli onnellinen onnettomuus”, Caplow kertoo Tyylissä. Lee lisää, “Se päättyi, emme tehneet yhtä paljon maataloutta kuin olimme ajatelleet.”

Se on hyvä asia, jota he eivät. Kolme vuotta myöhemmin, kun mukana on kolme muuta bändin jäsentä, Magic Manin seuraava iteraatio rikkoi indie-kohtauksen heidän viiden kappaleen EP: llä Sinä olet täällä, heti ansaitsemaan kiitosta heidän energisille, voittoisille rock-hymneilleen. Nyt täyspitkä debyyttialbumi Ennen aaltoja (10 dollaria, iTunes), johon on lisätty tarttuvia kappaleita, jotka saavat kuuden jalkaisen korkean supermodellin rynnistymisen, ryhmä on valmis tuleviin kuukausiin suuria asioita varten. Tapasimme Caplowin ja Lee: n kanssa N.Y.C. kun he esiintyivät Victoria’s Secret Fashion Show -tapahtumassa. Tässä on ote meidän chatista:

Kuinka tuntuu, että se on suorittanut televisiosta yhden seksikkäimmän yön?Lee: Meidän olisi pitänyt tehdä joukko taikakuvia.

Caplow: Alusvaatteita, ilmeisesti.

Tiesitkö hengailla yhdessä enkelien kanssa??Lee: Valitettavasti show oli Lontoossa tänä vuonna! Ja olimme täällä.

Te kaksi olette ystäviä jo vuosia. Kuuntelit kasvaa? Lee: Minusta tuntuu, kun aloitimme bändissä lukiossa, kuuntelimme paljon The Killers, Arcade Fire ja postilaitos. Se tuli osaksi sitä, mitä aloimme soittaa omassa bändissämme. Kuuntelin paljon räjähdyksiä myös taivaalla.

Taika Man
Alex asuu InStyle.com:lle

Aloit työskentelemään Alex Aldin (Passion Pit, Holy Ghost!) Kanssa Ennen aaltoja. Mikä on suurin oppitunti, jonka sinä opit häneltä? Caplow: Alex oli välttämätöntä auttaa meitä sekoittamalla ja lopullisella tuotannolla – hän toi sen seuraavalle tasolle kuulostaa silmiinpistävä ja niin iso ja täydellinen kuin se oli meidän päämme. Mielestäni meidät tunnustelimme paljon siitä, kuinka hauskaa meillä on ollut elävänä ja räpyttelemässä näissä hikeissä kellariosissa ja ottamassa enemmän rock-bändin lähestymistapaa kuin olla makuuhuonepop-duo, jonka aloitimme. Ensimmäisten näyttelyiden aikana tuntui kuin lauloin karaokea taustalle, ja kun lisäsimme lisää jäseniä, siitä tuli enemmän rock-yhtye. Se energia, jota halusimme käyttää. Aloitimme ajatella suurempia ja tehdä näitä anthemisia kappaleita.

Meidän on kysyttävä: Kuinka sait nimeksi Magic Man?Lee: Se tulee kaverista, jonka tapasimme, kun käymme tällä sirkusfestivaalilla Ranskassa maatilamatkailun aikana. Hän oli yksi ensimmäisistä ystävistämme – nuori ranskalainen poika ikää, joka mielestäsi oli amatööri muusikko ja kutsui itseään “Magic Man”.

Mitä temppuja hän teki?Lee: Hän teki paljon “pick a card” tyyppisiä asioita, mutta he eivät koskaan päätyneet työskentelemään melko hyvin. Ehkä se oli kielimuuri.

Caplow: Hänellä oli hyvä henki, mutta hän voisi luultavasti käyttää jotain työstään hänen todellisen taikaansa.

Katso alla olevaa “Pariisin” musiikkivideoa ja napsauta Victoria’s Secretin esitysohjelman pikatiedostoa.

RELATED: Tutustu bändeihin, jotka ovat tällä hetkellä meidän tutkaamme nyt!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − = 15

map