Tapaa Fam! Selena Gomez tuo serkun viikonloppuun

Hän on jo hankkinut hyväksyntänsä Selena Gomezin äidiltä, ​​ja nyt Weeknd voittaa myös hänen tyttöystävänsä perheen. Gomez osallistui The Weekndin konserttiin torstaina Dallasissa pitkin serkkunsa ja veljenpoikansa nähdessään uuden beau.

Gomez on poikaystävänsä uran innokas kannattaja, joka osallistuu näyttelyihin kaikkialla maailmassa, joten luonnollisesti hän oli siellä, kun hän esiintyi kotiseudullaan Texasissa. Itse asiassa The Weekndin konsertti Dallasissa oli vain muutaman kilometrin päässä siitä, missä Gomez kasvoi Grand Prairie’ssa.

VIDEO: Selena Gomez ja The Weekndin Cutest Couple Moments

 

24-vuotias “Same Old Love” laulaja ei osallistunut pelkästään esiintymiseen. Hän toi mukanaan serkkunsa Priscilla DeLeon ja hänen veljenpoikansa Aiden E! Online. Molemmat naiset lähettivät Instagram-selfie yhdessä ennen näyttelyä, ja he katsovat tuoreita peilikuvaan! Gomez on vyötärönahkaiset farkut yli valkoiset saappaat, jotka on yhdistetty mustalla T-paidalla, joka on sidottu paljastamaan hänen midriffinsa. DeLeon toisaalta keinuttaa ahdistavia jean-shortseja pitkähihainen musta paita ja mustat sukkahousut.

Vielä sai sen.

Priscilla DeLeonin (@ pmdeleon22) yhteinen viesti

Kaksi serkkua osui kaupunkiin jälleen perjantaina, lounging ystävän kanssa, koska he toivat toisen “grammaa.

Priscilla DeLeonin (@ pmdeleon22) yhteinen viesti

RELATED: Selena Gomez ja More Met Gala-tähdet, jotka on esillä ihmisillä New Yorkissa

Koko perheen tapaaminen on suuri askel, mutta Gomez ja The Weeknd eivät ole siirtäneet suhteitaan eteenpäin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 10 =

map