Tapaa Dayan, 17-vuotiaan Pop-artistin, jonka sinun pitäisi kuunnella nyt

Kun Breakout-laulu, joka keräsi 180 miljoonaa plusvirtaa Spotifyilla ja guest-laulu Platinum-sertifioidulla singleillä The Chainsmokers, Grace Tandon, jonka tunnetaan parhaimmillaan hänen stage-nimensä Daya (lausutaan “dey-uh”), ei ole keskimäärin korkea ikäisen. Mutta hän kuitenkin teki aikaa Coachellassa tekemässään pakkaamattomassa aikataulutusohjelmassa ja nauhoitti tulevaa debyyttialbumiaan siirtymään prom. “Menin ystäväni kanssa, joten se oli melko pieni avain”, hän kertoi äskettäin Tyylissä.

Klassisen pianon opin 10 vuotta, 17-vuotias Pittsburghin laulaja siirtyi jazzin, oppimisen kitaraan, ukuleleen ja pieneen saksofoniin ennen kuin löysi radiota valmistelevaa, syntetisaattoroitua pop-ääntä hienovaraisilla T & indie. Kun hänet pyydetään mainitsemaan hänen musiikillisia vaikutelmiaan, hän nimenomaan nimeää Amy Winehouse. “Hänellä oli niin raakaa lahjakkuutta, että harvat ihmiset näyttävät omistavansa”, hän sanoo. Voimme myös ajatella jonkun toisen.

Alla, lisää Dayan nopeasta noususta ja hänen uudesta singleistaan: “Sit Still, Look Pretty”.

Ensinnäkin, mikä on tarina monikerin takana?

Se on käännös omasta syntymästäni, Grace, hindi. Olen neljäsosa Intiasta; isoisäni on alunperin New Delhistä.

Tämä on ollut sinulle hullu vuosi – yhteistyössä Chainsmokersin kanssa ja suurien musiikkifestivaalien järjestämisessä. Oliko olkapäistä itsesi hetki?
Olen aina halunnut mennä Coachella, joten se oli iso minulle. En olisi koskaan ollut faneja, joten se, että olin esiintymässä pääportaalilla, oli vain hullu. Se oli kuin mitään, mitä olen kokenut aiemmin. Esitin myös Valkoisessa talossa vuosittaisen pääsiäismunan rullalle ja sain tavata presidentti ja First Lady. Olin täysin geeking ulos.

Millaisia ​​he olivat?
Super chill ja rento. Michelle pukeutui huipputasoihin ja legginteihin! Meillä oli pukeutunut hyvin samaan tapaan.

RELATED: 6 naispuolista indie-artistia, joiden pitäisi kuunnella vuonna 2016

Daya EMBED
Sarah Balch

Mistä tyypillisesti haluat ostaa?
Olen fani H & M: stä, Topshopista ja Forever 21: sta. Juuri nyt olen todella tennareita ja pommikoneita.

Kerro meille inspiraation uuden singlestasi, “Sit Still, Look Pretty”.
Se on tyttövoima hymy, miten naiset voivat tehdä mitä tahansa miehet voivat tehdä, eikä meidän pidä antaa kenenkään seistä. Olen aina kasvanut tämän tietämyksen mukaan, joten haluan olla varma, että välitän viestin. Sinua ei koskaan saa laittaa muottiin sukupuolen perusteella.

VIDEO: Kesän viimeisen 15 kilpailijan haastattelut

Katso lyric-video “Sit Still, Look Pretty” alla ja osta Daya 8 dollaria iTunes Storessa.

Haastattelua on muokattu ja tiivistetty selkeyden vuoksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map