Tanssiminen tähtien Karina Smirnoffin kanssa keskustelee viime yön ensi-iltapukujen inspiroinnin kanssa

Kausi 19 Tanssia tähtien kanssa esiteltiin viime yönä ja Karina Smirnoff meni tanssisaliin uudella tanssikumppanillaan, MMA-mestaruustunnilla ja Expendables 3 näyttelijä Randy Couture. “Tanssi on jotain, jota ihmiset eivät ajattele, kun he ajattelevat minua”, hän sanoi takana-the-kohtauksia video mukana duo sileä foxtrot suorituskykyä.

Vaatteidensa vuoksi Smirnoff piirsi elokuvan inspiraatiota LA luottamuksellinen ja vanhan Hollywoodin loistoa herättämään hienostuneisuutta ja tyylikkyyttä heidän laulunsa “The Way You Look Tonight” vaativat. Tanssija valitsi silkkimekon, jossa oli upotettu pääntie, selkä ja korkea rako, kun taas Couture piti kolmipyöräisen pukun. “Halusin tunteen naisen menemästä kaupunkiin miehensä tai poikaystävänsä kanssa Broadwayn näyttelyyn tai romanttiseen illalliseen”, Smirnoff kertoo yksin Tyylissä.

Tanssin duo sai 31 viimeisestä 40: sta, takana Tuore prinssi alun Alfonso Ribeiro ja Witney Carson, jotka listan kärjessä 36: lla 40: sta. Viritä tänä iltana klo 8.00. ET ABC: ssa live-tulokset osoittavat.

Lisäksi, herättäkää Karina Smirnoffin hämmästyttäviä pukuja edellisiltä vuodenaikoilta!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map