Tan France ei valehtele Hatefulin kommentit: “Minulla on ollut harjoittelun elinikä”

Jos ystäväsi ovat kaikki pukeutuneet täsmälleen samalla tavalla tänä kesänä syyttää Tan Francea. Queer Eye tähti, joka on vastuussa Southerners-tyylin muuttamisesta osumalla Netflix-tv-esityksessä, esitteli muotitutkimuksen maailmalle aiemmin tänä vuonna – ranskalainen tuuli – ja nyt miehet ja naiset kaikki eivät voi lopettaa sitä. Voit tehdä sen yksinkertaisesti työntää paidan etureunan pohjasi päälle ja anna loput jäädä irti.

Se on ollut aiheena lukemattomia tarinoita, ja siellä on teorioita sen alkuperistä, mutta älä huoli, Ranska ei ole kyllästynyt keskustelemaan siitä. “Hämmästyttävää on tietää, että tiedot, joita annan esitykselle, todella käännynnä todelliseen elämään ja ihmiset käyttävät näitä vinkkejä”, hän sanoo..

Ranska on yksi viidestä keskeytyksestä Queer Eye tähdet, jotka ovat vastuussa “sankareiden” elämän muuttamisesta (miten he viittaavat ihmisiin, jotka ovat esillä näyttelyssä) sekä esteettisesti että henkisesti. Jos olet fani, sinulla on todennäköisesti jo uskollisuus muulle joukkueelle: Jonathan Van Ness, Antoni Porowski, Karamo Brown ja Bobby Derk. Shot in Georgia, Emmy-ehdokas sarja äskettäin ensi-iltansa toinen kausi (kolmas on jo vahvistettu), ja Ranska, aivan kuten hänen valitsijamiehensä, on kehittänyt fanien perustan oman 1.5 seuraajiaan ja laskemalla Instagram.

Kun Van Ness on tunnettu hänen hoitokärrystään ja punowy one-liners ja Porowski kutsumus kuuluisuuteen on hänen kyseenalaista ruoanlaitto-osaamistaan ​​(plus abs), Ranska tunnustetaan hänen täysin karhut hiukset; tiukka, Barneys New York -tyylinen vaatekaappi; ja kyky tehdä lähes kaikista näyttää hyvältä. Hän on myös liikemies, joka myi kaksi muotiliikettä ennen sitoutumistaan Queer Eye.

Mutta Ranskan intrigaatio ja näkemys liittyvät myös hänen kulttuurilliseen identiteettiin homo, muslimi, brittiläinen maahanmuuttaja, syntynyt pakistanilaisille vanhemmille ja naimisissa mormonihenkilön kanssa. Se on hänen monipuolinen taustansa ja globaalin näkökulmansa, joka on auttanut häntä menestyksekkäästi saamaan sankareiden sydämet ja kaapit. Joskus. Muina aikoina hän joutuu syvään juurtuneeseen rasismiin. Ranska on aiemmin paljastanut, että kaksi sankaria, joita hän teki luvattomasti, kysyi, onko hän terroristi Lähi-idän perintönsä takia – mutta Ranska käytti huomautusta opetushetkeksi.

Seuraavassa Ranskassa puhutaan voittamisesta, innokkaasta itsekkyydestä, ja ainoa tapa pukeutua työhaastatteluun.

VIDEO: Queer Eye Stars lautasen äkkinäisyydessä, tuuletinreaktio ja paljon muuta Viihde viikoittain

Ranskalaisella Tuckilla on virallisesti oma elämä. Oletko kyllästynyt puhumaan siitä? 
Ei! En ole kyllästynyt puhumaan siitä. Pyrin aktiivisesti työntämään sitä, koska mielestäni se on hieno muotoiluvihje. Minulla ei ollut freakin ajatusta siitä, että se olisi tullut siitä, mitä se on tullut. He puhuivat siitä CNN: ssä muutama viikko sitten, ja ajattelin: “Se on verinen outo.” En voinut olla onnellisempi siitä. Olin New Yorkissa viikon ja puolen ja lähdin satoja ihmisiä, jotka tekivät sen, ja lähes kaikki pysäyttivät minut ja sanoivat: “Tan, minä teen Ranskan Tuckin.” On hämmästyttävää tietää, että tiedot, joita annan esityksessä, todella kääntävät todelliseen elämään ja ihmiset käyttävät näitä vinkkejä.

Kerro minulle sen alkuperää.
Käytin sitä silloin, kun olin luultavasti 16, 17 koulupukuani. Käytin tuulella paitaani. Se on asia. Se on ollut jo vuosia. En voi luottaa siihen, mutta olen tehnyt sen, koska olin poika, ja siinä on jotain, joka vain saa sinut tuntemaan hieman enemmän yhteen. Luulen, että joskus haluat vain tuntea, että olet tehnyt vaivannäköä, vaikka et ole tehneet suurinta työtä.

RELATED: On selkeä voittaja joukossa Bachelorette‘s Final Four

ME: ooh, seisot tämän vaatetelineen vierellä, jotta ihmiset tietävät, että olen tyyli kaveri näyttelyssä. PHOTOG: Onko kukaan koskaan kertonut, kuinka fiksu ja luovat olet, Tan? ��

T A N: n jakama viesti. F R A N C E (@tanfrance) päällä

Kauden 1. menestyksen myötä Queer Eye oli työnnetty valokeilaan. Millaista on olla kuuluisa?
En kuvata itseäni sellaiseksi. Minusta tuntuu siltä kuin olen vain Salt Lake Salt, joten se on outoa. Se on ollut vain neljä kuukautta. En tiedä, jos joku tottuu siihen. Kun olen New Yorkiin, Antoni on raivostunut, koska hän voi päästä eroon kadulla, koska hän on yksi tuhansista valkoisista miehistä ja ihmiset eivät huomaa häntä, mutta heti kun tulen kaupunkiin, “Tan, meidän täytyy saada hattu, tarvitsemme pipo, sinun on peitettävä, koska en voi kävellä kadulla kanssasi.” Se on paljon, mutta se on ihanaa. Ihmisten vastaukset ovat olleet hämmästyttäviä, mutta yrittäen kävellä kadulla ei enää ole helppoa.

Vastaus näyttelyyn on ylivoimaisesti myönteistä. Oletko koskaan saanut mitään vihaan?
Kiitos, ei. Minulla on aina hiljainen viesti joka kerta. Se on niin harvinaista, että saan jotain merkitystä. Ajattelin, että saisin sen joka päivä. Ainoa asia, jonka sain eilen, kun lähetin Ariana Grande -lehden [Makeutusaine], että joku sanoi: “Sinä olet liian vanha”, mutta muuta kuin, se on aika hienoa. Voin käsitellä sitä.

Tämä @arianagrande merch on EVERY-FUCKING-THING���� #latergram

T A N: n jakama viesti. F R A N C E (@tanfrance) päällä

Oletko suuri Ariana-tuuletin?
Voi minun suosi, tuo albumi. Se on tappaja.

Tarkoittaako tämä, että suunnittelet hänen suosiotaansa, Pete Davidsonia (jonka kanssa olet työskennellyt) häät?
Sanon tämän, toivon, että hänellä on mekko ja hänellä on puku.

Queer Eye shirtless selfie on tullut asia. Onko kunto sinulle tärkeä??
Harjoittelen kuusi päivää viikossa, yritän syödä hyvin terveellistä. Se ei ole siksi, että haluan näyttää tietyllä tavalla, vaan vain, että haluan elää niin kauan kuin mahdollista. Pidän tavasta, jolla vaatteet sopivat kun työskentelen säännöllisesti. Kun se tulee ruokaan, kaikki maltillisesti. Jos olet nähnyt Instagramia, tiedät rakastan evästeitä, joten en petä itseäni asioista. Harjoitusrutiini on tärkeä. Olen tehnyt sitä jo 15 vuotta, ja toivon jatkaa sen tekemistä siihen päivään asti, kun kuolen.

Mitkä ovat säännöt postittamattomien itsekkäiden lähettämistä varten??
Näet, että Antoni, Karamo ja Jonathan kaikki lähettävät alusvaatteet kuvia, jotka mielestäni ovat hienoja. Haluaisin olla sellaisessa asemassa, jossa minusta tuntuu tarpeeksi mukavalta osoittaen, että suurin osa ruumiistani maailmaan. Minä en ole. Jopa niissä asioissa, joita sanon, en anna liikaa pois, en anna liikaa itsestäni suurelle yleisölle. Haluan myös säännöllisen elämän. Joten kun se tulee kehoni, se ei ole sitä mitä haluan edetä eteenpäin. Haluan työntää eteenpäin työni.

RELATED: Kuinka 70 punnan saaminen opetti Queer EyeJonathan Van Nessin kehon positiivisuuden merkitys

En tiedä miksi he eivät anna minun pukeutua tämän naisten nauhan takkiin … ja käyttää sitä auki ilman mitään alhaalla? Miksi ihmiset aina tekevät minut piilottaakseni kauniin ruskean ihon? ��

T A N: n jakama viesti. F R A N C E (@tanfrance) päällä

Tässä kuussa kannustat ihmisiä osallistumaan miehen vaimon #GiveASuit Driveen. Periaatteessa ihmiset voivat lahjoittaa ammattitaidottomia vaatteita työttömille amerikkalaisille 31. heinäkuuta mennessä. Miksi tämä on tärkeää sinulle?
Me kannustamme miehiä ja naisia ​​tekemään parhaan mahdollisen, mitä heillä on, jotta heistä olisi paras versio. [Lahjoittamalla] voit hyötyä jollekulle, jolla ei ole pääsyä tähän ja kuka haluaa palata työelämään. He tekevät kaikkensa, jotta he voivat pukeutua osaan saadakseen työn, jonka he haluavat elää elämäänsä, jota he haluavat. Tämä on kaikkea, mitä me edistämme näyttelyssä, joten se on ollut orgaanista kumppanuutta.

Mitkä ovat tärkeitä sääntöjä, jotka on pidettävä mielessä, kun pukeutat työhaastatteluun?
Haluaisin mieluummin, että joku käyttää pukeutua ammattimaiseen liikelahjaan, jos he eivät ole varmoja siitä, mitä pukeutumiskoodi voisi olla. Mielestäni [on parempi olla] hieman pukeutuneempi kuin pukeutunut, niin tee niin paljon tutkimusta kuin fyysisesti mahdollista etukäteen varmistaaksesi, että aiot pukeutua tavalla, joka sopii haastatteluun. Saat halvempaa pukua, jolla on haluamasi kangas, haluamasi väri ja räätälöidä se, mikä on paljon halvempaa kuin luulisi. Nyt voit käyttää pukua polossa, T-paidassa, lenkkareissa – niin kauan kuin se on puhdas ja näyttää sopivalta työtä varten. Myöskään kukaan ei halua nähdä purukumia, kun puhut heille tai vastaa kysymyksiin. Se ei ole kaikkein ammattimaisin tapa jättää haastattelu.

Oli vaikeita kohtauksia Queer Eye. Tom, esimerkiksi ensimmäisenä aiheena 1. kausi, heitti joitain haittaavia huomautuksia tavallasi, mutta lopulta kehititte ystävyyden. Kuinka pidät jäähtyä niinä hetkinä?
Niin usein, olemme nopeasti vihainen ja puolustava. Minulla on ollut elinikäinen koulutus tässä näyttelyssä. Minua on kutsuttu jokaisen nimen alla auringon alla, joten olen tottunut varhain, että oppiminen, että vastustaminen niin voimakkaasti ei ole tie eteenpäin. Se, miten vakuutan ihmisiä ainakin tavata minut puoliväliin, on kouluttaa heitä siitä, kuka olen ja edustan itseäni hyvin. Mielestäni tämä on syy, miksi ihmiset reagoivat hyvin minuun. Olen kiitollinen siitä, että yleisö on vastannut minulle hyvin, ei vain LGBTQIA + -yhteisön jäseniä.

Useimmiten ei, he ovat suoraan miehiä, jotka pysäyttävät minut kadulla kertoa minulle, miten olen vaikuttanut heihin. Tämä tuntuu erityisen erikoiselta, koska varmistan, että olen johtava ystävällisesti ja avoimesti, ja vaikka joku sanoisi jotain loukkaavaa, haluan puhua heille miksi se on loukkaavaa, älä heitä heitä sanomaan jotain loukkaavaa. Monta kertaa se on tietämättömyyttä, enkä halua torjua tietämättömyyttä aggressiolla. Haluan torjua tietämyksen tietämättömyyttä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 32 =

map