Tammikuu Jones Channels Pretty Woman Veuve Clicquot Polo Classicissa Los Angelesissa

Klassikko Veuve Clicquot Polo Classic rullataan ympäri vuoden Los Angelesissa ja tähdet, kuten Jaime King, Nina Dobrev, Rachel Zoe, Selma Blair, Lauren Conrad ja January Jones eivät anna sen ohittaa. Naiset, sekä monet muut julkkikset mukaan lukien Skandaali tähdet Darby Stanchfield, Bellamy Young ja Scott Foley olivat valmiina myytävään tapahtumaan Will Rogersin osavaltion puistossa Pacific Palisadesissa Kaliforniassa, kertoivat heille, että he eivät voineet odottaa katsomassa pölkky-ottelua,. 

Itse asiassa se on hieman a Skandaali ja Youngin mukaan Foley ja hänen aviomiehensä Tony Goldwyn kävivät viime vuonna ja “olivat niin hauskoja”, että hänen täytyi nähdä, mistä oli kyse. “Siksi halusin tulla tänä vuonna”, hän kertoi Tyylissä. “Olin kuin naiset voisivat edustaa varmasti.” Ja he tekivät molemmat sekä Stanchfieldin että toistensa päivämäärät ja näyttivät ihastuttavan Shoshanna-mekkoina, kun he lähtivät puistoon. 

Kuudes vuodessa Veuve Clicquot Polo Classic, Los Angeles - Arrivals
WireImage

Kaikki eivät tienneet tarkkaan, mitä pukeutua tapahtumaan – mutta joka päivä ei ole päivittäin ottelupalloa L.A: n kaltaisessa tammikuu Jonesissa, joka päätyi hieman inspiraation elokuvan klassikkoon. “En ole koskaan ollut polopaikassa, joten ainoa viittaus oli Julia Roberts Kaunis nainen. Joten, menin polka-pisteillä “, hän sanoi naurulla kuvaillessaan hänen tulosta Zimmerman-mekko, Reformation-blazer ja Eugenia Kim -hattu.

Rakastan sinua @therealselmablair @veuveclicquot #veuveclicquotpoloclassic

Kuva, jonka on julkaissut January Jones (@januaryjones)

Sillä välin Nina Dobrev, joka hämmästytti sinisessä, virtaavassa Badgley Mischka-mekossa, kukka-koristeet Stuart Weitzmanin kengillä ja hiukset keskellä hiuksiaan, sanoivat olevansa ensimmäinen kerta tapahtumassa, johon hänet vedettiin, koska hän on ” innokas ratsastaja. “Hän lisäsi:” He ovat kauniita olentoja. Minulla on niin paljon kunnioitusta heistä. “

Kuudes vuodessa Veuve Clicquot Polo Classic, Los Angeles - Arrivals
Getty Images Pohjois-Amerikka

Koska tapahtuma alkoi, Amerikkalainen Horror Story tähti Cheyenne Jackson lauloi kansallisen himon ja ottelu alkoi. Naiset värikkäissä kesäpeileissä ja aurinkokkeissa sekä naamiot blazereissa ja farkkuissa istuivat nurmikolla huovilla ja pullonäytteillä Veuve Clicquot-samppanjaa, suojautuivat kirkkailla oransseilla allekirjoitusvarusteilla, kun he katselivat pelaajia kilpailemaan. Toiset soittivat beanbag-toss-pelejä ja Jengaa, ja heittivät rouheita suosituista Cousins ​​Maine Lobsteriin ja Baby’s Badass Burgers -ruokkiin – kaiken kaikkiaan loistava iltapäivä. 

Kuudes vuodessa Veuve Clicquot Polo Classic, Los Angeles - Red Carpet
Getty Images Pohjois-Amerikka
Kuudes vuodessa Veuve Clicquot Polo Classic, Los Angeles - Inside
Getty Images Pohjois-Amerikka
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 59 = 61

map