Tämänvuotisen Curvy Conin voimaantumisviesti

Plus-kokoinen vaatetusteollisuus kasvatti lähes 18 miljardin dollarin myyntiä pelkästään viime vuonna. Joten miksi niin monilla naisilla on vielä vaikeuksia löytää muoti-eteenpäin vaatteita suurempi kuin koko 12?

Tämä kysymys on käsitelty New Yorkissa sijaitsevassa Curvy Conissa, kahden päivän ostos-ja seminaarissa, joka juhlii kokonainen muoti. Curvy Conin perustajat Chastity Garner ja CeCe Olisa kokoontuivat toimittajille, suunnittelijoille ja bloggaajille, kuten Nadia Aboulhosn (@nadiaaboulhosn) ja Chante Burkett (@everythingcurvyandchic), keskustelemaan kaikesta löytääkseen oman tyylinsä kädet, aihe, joka houkutteli näyttelijä Sherri Shepherd (alla) lavalle.

Kurvikas Con embed
Thaddeus Rombauer

Toisessa paneelissa lauantai-iltapäivällä nimeltään “Rakas jälleenmyyjä” joukko teollisuuden VIP-tuotteita, kuten Gwynnie Bee, Eloquii, JCPenney, Eleven60, Plus Malli Magazine, ja sisaremme julkaisu, StyleWatch, kokoontuivat keskustelemaan kauppaan ja vastaamaan kysymyksiin, jotka liittyvät yhä kasvavaan tilaan plus-kokoinen muoti.

Yksi tärkeä takeaway? Jos et näe haluamasi vaatekoot tai tyylejä suosikkisivustasi tai myymälästäsi, nyt on aika puhua. “Älkää tehkö virheitä, muotimaailma kiinnittää huomiota”, sanoi Womens Brand Trend Designin JCPenneyn varapresidentti Nathan Laffin bloggaajien ja kuluttajien joukolle. “Nykyään kasvaa hyvin vähän yrityksiä, ja tämä on yksi niistä. Olet ryhmä, joka on organisoitu ja jolla on ääni, joka voi silti auttaa muotoilemaan sitä, mitä me teemme. “Itse asiassa kaikki jälleenmyyjät sanoivat, että he käyttävät säännöllisesti asiakaspalautetta sosiaalisen median tai tuotearvostelun avulla, jotta he voivat auttaa yritystään ja suunnittelemaan päätökset.

RELATED: 21 Amazing Plus-koko uimapukuja, jotka kuluvat kesänä

Ryhmä käsitteli myös inspiroivaa muutosta kohti kehon positiivisuutta ja monimuotoisuutta sekä verkossa että mainonnassa ja mediassa. “Me näytämme lehden kaiken kokoisia todellisia naisia”, sanoo Lisa Arbetter, toimittaja StyleWatch. “Ja se ei ole vain isompi ja pienempi. Kyse on siitä, että näytetään monta kehon muotoa trendinä, joten voit itse saada käsityksen siitä, millaista näytätte siinä. “Eloquin luova johtaja Jodi Arnold vastasi myyjän kysymykseen siitä, että pienet naiset eivät ole vaihtoehtoja, jotka ovat myös täynnä -figured. “Eloquiolla on asioita, jotka ovat varastossa”, vihjasi Arnold, noin enemmän kokoalueita putkessa. 

Suunnittelijat liittyivät Curvy Con -keskusteluun myös tänä vuonna verkkovierailusopimuksella Gwynnie Bee paljastaen yksinoikeuden yhteistyössä indie-suunnittelija Rachel Antonoffin kanssa sopimuksen ensimmäisenä päivänä. “Teollisuus on edistynyt”, sanoi Michelle Korchinski-Ogden, Gwynnie Been markkinointijohtaja. “Rachel on perinteisesti suora kokoinen suunnittelija ja hän on laajentanut linjaa tarjotakseen plus-kokoisia. Yritämme aina työskennellä suunnittelijoiden kanssa tällä tavalla, koska se on tärkeä osa tehtäväämme. “Antonoffin seitsemän kappaleen kokoelma omituisia painettuja mekkoja ja topit ovat saatavilla verkossa nyt koossa 10-32 W tai L-5X.

Lisätietoja The Curvy Con -tapahtumasta, mukaan lukien miten saada lippuja ensi vuoden tapahtumaan, joka järjestetään New Yorkin muotiviikon aikana, käy osoitteessa thecurvycon.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − = 83

map