Tämän vuoden parhaita ihonhoitotuotteita kuivalle iholle

BBB
TIPS; Kohteliaisuus

Victoria Moorhouse

20.4.2018 klo 9.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

23. vuosikymmenen parhaan Beauty Buys -mallimme kartoitimme johtavat dermatologit, meikkitaiteilijat, kampaajat ja manikyristit selvittämään, mitkä tuotteet he eivät kykene tarpeeksi. Äänestykset ovat: Haluat tyhjentää hyllyn näille 165 kauneushoitajalle.

Löytäminen kosteusvoide, joka jives kuiva iho on suhteellisen yksinkertainen, mutta asiat ovat monimutkaisia, kun on kyse löytää muita tuotteita, jotka ympäröivät koko ihonhoito rutiini.

Monet puhdistusaineet ovat liian puhdasta kuivalle iholle, poistamalla se jo alhaisemmasta nesteytyksestä. Väärin kuorinta ihottuneelle iholle voi aiheuttaa vakavia ärsytystä ja punoitusta. Kosteuden puute voi myös johtaa tehottomaan ihonesteeseen – asia, joka estää vapaiden radikaalien ja saastumisen aiheuttamasta lyhytaikaista ja pitkäaikaista vahinkoa kasvoillesi.

Kaikki nämä hoito-ohjelmat ovat kuitenkin välttämättömiä, joten Paras Beauty Buys -paneeli pyöristää kaikkien aikojen parhaat ihonhoitotuotteet kenelle tahansa, jolla on kuiva iho. Pitäkää vierityksiä tarkistaaksesi Tyylissä-hyväksytyt kosteusvoidut, seerumit ja paljon muuta.

VIDEO: Yksi näistä $ 3 Lip Balms myydään joka toinen ympäri maailmaa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − 12 =

map