Tämä upea 69-vuotias malli on CoverGirlin uusin kasvot

Toinen päivä, toinen mahtavaa CoverGirlia, joka liittyy brändin kuuluisiin kasvoihin.

Issa Raen ja Ayesha Curryn kannoilla kruunataan CoverGirlin edustajat, tänä aamuna malli Maye Musk on ilmoitettu uusimmaksi brändin suurlähettiläänä. Maye on ollut mallina vuosikymmeniä, ja 69-vuotiaana voit silti ottaa kiinni työskentelemään kiitotiellä tänään. Hänellä on kaksi diplomi-insinööriä ravitsemus- ja ruokavalioissa, ja olet varmaankin tuttu Muskin poika Elonista, SpaceX: n toimitusjohtajasta, perustajasta ja yleisestä neroista.

“Käyttämällä meikkiä osana työni mallina, voisi ajatella, että olisin kyllästynyt siihen, mutta minä todella rakastan sitä. Minulla on ollut hyötyä työskennellä monien hienojen taiteilijoiden kanssa vuosien mittaan, ja se on kiehtova prosessi: sinä aloitat tyhjänä kankaana, ja sitten tapahtuu muutos, mutta minusta siellä on aina todella todellinen ja rehellinen pala “, Musk sanoo. “Mielestäni tämä on yksi asia, joka on pitänyt minua työskennellessä tällä alalla niin kauan, kiinnostukseni itseedustukseen. Se on suuri osa roolini ravitsemusterapeutiksi, joka auttaa ihmisiä onnellisiksi, terveellisiksi ja luottavaisiksi. “

VIDEO: 5 kiehtovaa tietoa Elon Muskista

RELATED: Maye Musk aterioi mitä lapset tekivät, kun hän astui catwalkediin

Muoti- ja kauneusala jatkaa ajamista kotiin, sillä ikä on vain numero. Musk on hyvässä yhtiössä, ja tähdet, kuten Jessica Lange ja Charlotte Rampling etusivat kampanjoista Marc Jacobsille ja NARS: lle, ja viime vuonna Lauren Hutton käveli Bottega Venetan kiitoradalla.

“Maye on vahvuus, merkitys ja monimuotoisuus ja osallisuus kauneuden maailmassa”, lisää CoverGirl SVP Ukonwa Ojo. “Hän on pysäyttämätön, ja yhdessä olemme vasta aloittaneet.”

 

Musk on CoverGirl + Olay yksinkertaisesti Ageless -kokoelman kampanjan tähti, joka sisältää CoverGirl + Olay yksinkertaisesti Ageless Anti-Aging Foundation Primer ($ 13, walmart.com), 3-in-1 Liquid Foundation ($ 12, target.com) , ja yksinkertaisesti Ageless Instant Wrinkle Defying Foundation ($ 13, jet.com). Voit tarkastella Muskin ensimmäistä kaupallista mainosta rakastetulla Simply Ageless Foundationilla yllä.

Kaava tunnetaan sileäksi kosketukseksi, helppo sekoittaa ja on ihme-työntekijä, joka ilmentää ihon sävyä ja luonnollisesti kattaa havaitut puutteet. Paras osa? Soitto on alle 15 dollaria. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map