Tämä temppu voi määrittää, jos hiuksesi ovat terveellisiä

Se on naisen etuoikeus muuttaa mieliään, joten mikään ihme tekniikka ei ole muuttanut hiusten värin muuttamista niin yksinkertaiseksi. Itse asiassa teidän säikeiden varjostus on niin kova, se on helppo mennä yli laidan värjäämällä hiustesi siihen pisteeseen, joka vahingoittaa sitä.

Onneksi meille kaikille, on helppo tapa kertoa, onko hiuksesi värissä sopivaa tilaa vai onko se tarvita jonkin verran TLC ennen seuraavan väritystyötäsi. “Vedä hiusneula sileäksi ja taipuisaksi sormien väliltä”, sanoo New Yorkin Paul Labrecque Salonissa toimiva stilisti- ja väriammattilainen Elizabeth Maloy. “Lisää vesipisara leikkeen pinnalle laskemalla, kuinka kauan kestää. Jos hiukset imeytyvät veteen alle kymmenen sekunnin kuluessa, kynsinauha vaarantuu ja säikeet ovat liian vahingoittuneita, jotta ne voidaan värjätä kunnolla. “

RELATED: Parhaat hiustenhoitoaineet, kuten valitaan Tyylissä Kauneus toimittajat

Jos et läpäise ensimmäistä kertaa yhdessä Maloy suosittelee kahden viikon mittaisia ​​syvähoitohoitoja, jotka hoitavat hiustesi takaisin kuumille. Joka muutaman viikon, kokeile vesipisaran testi uudelleen – vähän kurinalaisuutta, olet valmis menemään bronde missään ajassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 46

map