Tämä suloinen veli-ja-sisko Ice Dancing Duo on otettu olympialaisiin Stormin mukaan

Taitoluistelu on edessä ja keskellä jälleen vuoden 2018 talviolympialaisissa, ja hienoimmista olympiakisojen jännitystä on vain lisännyt I, TonyaOscar-hauskuus, parhaana näyttelijän (Margot Robbie), parhaan tukenäyttelijän (Alison Janney) ja Best Film Editingin ehdokkaat. Joten haluat tutustua tanssimestareihin Maia ja Alex Shibutani, USA: n kilpailevaa veljeä ja siskoa jäätävää duota, PyeongChangissa, Etelä-Koreassa. 

Me tapasimme urheilijat kun he olivat NYC: ssa paljastamaan Ralph Laurenin Team USA -olympialaiset. Kuten Maia, 23, ja Alex, 26, kiihdyttää toisellekin olympialaisiin, saimme sisäpiirin sisarusten harjoitusohjelman, koroke tavoitteet, ja millaista on hengailla olympiakylään.

VIDEO: Meet Olympian Alex Shibutani

Mikä on muuttunut jokapäiväisessä elämässäsi, koska olet löytänyt Team USA: n, vahvistettiin? 
Maia Shibutani: Paljon koulutustani on pysynyt samana, mutta tuntuu siltä kuin olemme tasoittaneet. Uskon todella nousevan oikeaan aikaan olympialaisiin.

Voitko kuvata hetki, kun huomasit, että menit toiseen olympialaisiin?
Alex Shibutani: Mielestäni se ei todellakaan ollut sama kokemus kuin selvittämällä, että menimme ensimmäisiin olympiapeleihimme, koska siinä vaiheessa tuntui siltä, ​​että kaikki, mitä olimme tehneet siitä toisesta, jonka luotiimme luisteltiin, rakennettiin siihen hetkeen. Mutta minusta tuntui ylpeä, kunnia, ja tämä tunne on vielä tekemättä. Tavoitteena ei ollut Olympic-tiimille. Tavoitteena on voittaa mitali ja luistella parhaamme Pelit.

��: @onexwonder

Maia Shibutanin (@maiashibutani) yhteinen viesti

RELATED: Ralph Lauren julkisti Team USA: n avajaisjuhlat olympiapuvuille ja They’re Peak Americana 

Kilpailut kahdessa ohjelmassa: lyhyt tanssi ja vapaa tanssi. Millainen on lyhyt tanssin koreografia?
KUTEN: Lyhyen tanssin osalta on ennalta määritetty tyyli, jonka kaikkien ryhmien on noudatettava. Tämä tyyli tänä vuonna on latinalaisia ​​rytmejä. Joten sinulla on Cha-Chas, Mambos, Sambas, Meringues. Valitsimme Pérez Pradon kappaleita, joissa on klassinen, eräänlainen viileä vibe.
NEITI: Ja rytmejä, joita teemme, ovat Mambo, Cha-Cha ja Samba. Joten se on erittäin energiaa ja dynaamista. On ollut hauskaa, että voimme tehdä sitä ympäri maailmaa viime kuukausina.

Mikä tekee suorituskyvystä erottuvan? 
KUTEN: Mielestäni tapa, jolla olemme järjestäneet sen ja sekoittamalla se antaa sille enemmän nykyaikaisen herkkyyden. Ja meillä on vain hauskaa olla itse suorituksessamme.

Ja vapaata tanssia varten, luistelet Coldplayin “Paratiisiin”. Miksi valitsit tämän kappaleen?
KUTEN: Uskon, että ihmiset kotona on tietty odotus, kun ne avata television ja katsella taitoluistelu: että se tulee olemaan kaikille ”vanhaa musiikkia.” Luistelu Coldplay on muunnos, mitä ihmiset odottavat. Ja me rakastamme Coldplayin musiikkia, koska se on seuraamassa unelmia. Tiedämme, olemme luistaneet yhdessä 14 vuotta. Olemme työskennelleet koko uraamme tämän erityisen olympia-hetken ajan. Joten meille, luistelemalla “Paradise” näissä peleissä seuraa ajatusta, että haluamme olla omassa paratiisissa Pyeongchang.

Tiimi USA Short-Sleeve T-Shirt
Kohteliaisuus
Ralph Lauren
saatavana Ralph Laurenilta
$ 99

OSTA NYT

RELATED: 8 hengellistä muotiosaa auttaa sinua kiihkeästi Team USA: ssa

Sisarukset ovat olleet joukkuetovereita tavalla tai toisella koko elämäsi ajan. Onko jokainen ärsyttävää viettää niin paljon aikaa yhdessä?
KUTEN: Uskon, että ihmiset aina olettavat, että se on negatiivinen asia. Ja haaste on niin lähellä jokua, että hän tuntee niin paljon kyseisestä henkilöstä ja yrittää selvittää miten toimia yhdessä. Mutta en usko, että se on eristetty sisarussuhteille. Se on kuin mikä tahansa ammatillinen tai perhesuhde. Sinun täytyy tietää, miten työskennellä läheisen läheisen kanssa. Me todella löydämme sen valtavan voiman, että olemme niin lähellä ja viestintä on hyvä. Tiedämme, että voimme luottaa toisiinsa kaikissa tilanteissa. Ja mikään argumentti ei pääse kumppanuuteen, koska tiedämme, että olemme juuttuneet yhteen. Olemme perhe, ja se on erityinen sidos, joka antaa meille mahdollisuuden.

Kuinka olympialaiset eroavat muista tärkeistä kilpailuista, joita olette olleet?
KUTEN: Olemme siellä kaksi ja puoli viikkoa, mikä on pidempi aika kuin tavallisesti. Lisää mediaa. Renkaat ovat kaikkialla. Ja vain sillä, että maailma katselee, on erityinen. Siellä on paljon virikkeitä. Esimerkiksi sinulla on uusia vaatteita. Se ei ole kuin toinen kilpailu, jossa saat mieleisesi paitaasi. On asioita, joihin sinun täytyy sopeutua. Mutta luulen, että jos rullat reppuja ja omaksat sen tunteen olevan osa jotain paljon suurempaa kuin itse, niin voit todella käyttää tätä energiaa kilpailuksi.

Vuonna 2004 @maiashibutani ja minä kilpailimme Lake Placid Ice Dance -mestaruuskilpailuissa. Meillä oli vain luistelu yhdessä muutaman kuukauden ajan, ja se oli yksi ensimmäisistä kilpailuistamme joukkueena. Olimme hämmästyttäviä, että luistelimme olympiahistoriaa täynnä olevilla areenoilla ja unelmoimme, että jonain päivänä voisimme kilpailla urheilun korkeimmalla tasolla yhdessä. 13 vuotta myöhemmin, olemme takaisin Lake Placid #SkateAmerica ja se on uskomatonta nähdä, missä unelma on vie meidät.

Teksti, jonka Alex Shibutani (@alexshibutani) jakaa

Mikä on olympiakylä kuin?
NEITI: Koko ajan on paljon energiaa, koska siellä on vielä 14 muuta urheilua, ja siellä on ihmisiä, joita et tavallisesti näe edes Team USA: sta. Mielestäni yleisesti ottaen se on erittäin innostava ympäristö.

Onko kilpailuilmapiiri?
KUTEN: Se riippuu urheilusta ja henkilöstä. Tarkoitan, että aion jäädä huoneistomme muiden luotsiryhmän jäsenten kanssa. Ja koko ajan, kun kohtaat muiden urheilijoiden urheilijoita muista maista, ja se on mukavaa.

Onko sinulla pump-up-soittolista käytännön istuntoihin?
KUTEN: Olemme raskaita Spotify-soittolistoissa. Olemme ihmisille, jotka kertovat meille, mitä meidän pitäisi kuunnella. Mutta emme ole kovin kovaa, kun kyseessä on meidän musiikkimusiikkimme. Jos Selena Gomez soi, se on hienoa. Jos se on enemmän Guns’N Roses jock hilloja asia, se on hieno myös. Koska niin paljon huomiomme päivittäisestä pohjasta on suunnattu valmis kilpailemaan ja tekemään, meidän on pystyttävä menemään virtaamaan. Olisi aivan hölmöä, jos olet olympialaisissa ja he pelaavat jotain Arenaa, ja olet kuten: “Uh, vihaan tätä laulua, se pilaa hetken.”

Olet todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Miksi se on sinulle tärkeä?
KUTEN: Teemme kaiken itse, mikä on paljon työtä. Mutta me kasvoimme sosiaalisen median aikakaudella. Ymmärrämme Internetin voiman ja olemme kiitollisia siitä, että meillä on todella kannattava maailmanlaajuinen fanifase. Ja myös jäätanssiessa ei ole kovin paljon aasialaisten tiimien kilpailua. Uskon, että urheilijan suosiota voi jatkaa ja laajentaa minkä tahansa urheilijan rooli.

Tiimi USA Fleece Track Jacket
Kohteliaisuus
Ralph Lauren
saatavana Ralph Laurenilta
$ 225

OSTA NYT

RELATED: Tämä IRL: n olympiapari ja banaani tasavalta vain muotoutuvat muodikas

Miksi luulet, että siellä on niin paljon julkista mielenkiintoa jäätä tanssimaan juuri nyt?
NEITI: On todella erityistä nähdä liikkeen tapahtuminen, joka näyttää vaivattomalta ja maagisesta hyvin eliititasolla. Se on ensimmäinen piirre. Mutta juuri nyt se on todella urheilullinen. Tasapainottaminen eliitti-urheilijoiden ollessa luova esiintyjä on se, mikä ajaa meidät parhaaksi. Meillä on myös globaali yleisö; odotamme innolla uutta faneja urheilussa.

Miten aloitit luistelussa?
KUTEN: Maia tiesi, että taitoluistelu oli mitä hän halusi tehdä heti lapsena. Minä luulin, että olisin pelaamassa koripalloa. Mutta otin rinteelle katsomaan – tai ei katselemaan; Minut otettiin rinteelle odota hänen oppitunnilleen, koska se on vain meille kaksi. Ja olin todella tylsistynyt. Joten tulin juuri sinne.
NEITI: Luulin, että olisin olleet olympialaisissa itse. Mutta oli hauskaa työskennellä yhdessä. Sitten positiiviset tulokset tulivat juuri niin nopeasti.

Kiitos kaikille, jotka ovat päättäneet äänestää meistä! @alexshibutani ja minä kutsuttiin joulukuun @teamusa-tiimiin!

Maia Shibutanin (@maiashibutani) yhteinen viesti

Mikä on paras neuvo Olympic-urheilijoille tekemisessä? 
NEITI: Päävalmentajamme aina kertoo meille nauttivan hetken. Hän tarjoaa tällaisen jumalan näkökulman muistelemaan, miksi teet niin kovasti.
KUTEN: Joskus on helppoa pudottaa pääsi takaisin työprosessiin ja yli-analysoida miten tehdä asiat paremmiksi. Se on mielestäni todellinen urheilija ja kilpailija. Mutta hän on aina ollut hyvä varmistamassa, että ottaisimme toisen lopettaaksemme ja ymmärrämme, mitä olemme saavuttaneet.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map