Tämä saattaa olla kaunein mekko Kendall Jenner on koskaan kulunut

Kendall Jenner ei näytä toteen, että hän on aivan kirjaimellisesti enkeli. Juuri kun ajattelimme tähden Cannesin elokuvajuhlat tyyli ei voinut saada parempaa, hän astui ulos unelmoiva kokonaisuus, joka välittömästi otti meidät hengästymiseltä.

In-demand malli poistui Chopard Wild Party viime yönä, jossa hän korvattiin eteerisellä Elie Saab Haute Couture -näytelmällä, joka koostui yksiselitteisestä kukka-kirjaillusta minidressistä, joka oli päällystetty koordinoivan takin avulla, joka oli taidokkaasti koristeltu strutsipyröillä. Brunette kauneus koristeltu häikäisevillä Chopard-koruilla, satiinilla Charlotte Olympian kytkimellä ja tyylikkäillä metallisilla sandaaleilla, jotka lisäsivät wow-tekijää. Hän täytti ulkonäkönsä täydellisimmillä sotkuisilla poninoilla, joita olemme koskaan nähneet.

RELATED: Kendall Jenner’s Sheer, Snake-Peitteinen Dress Wows Cannesin Red Carpet

Rennosta purkamisen jälkeen Jenner on palkannut joukon voittavia asuja. Peter Dundas – käärmeestä katettuun Cavalli Couture – tyyliin, jonka hän piti ensimmäisenä Kuun osavaltiosta seksikkääseen off-duty-numeroon, jota hän käytti yökerhon ostamiseen, Jennerillä on Cannesin muoti lukossa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − 56 =

map