Tämä Pool Float muotoinen, kuten Kim Kardashian’s Butt voisi olla 2017: n Swan

Kim Kardashian West pudotti vain Kimoji merchin uusimman rivin ja olet menossa LOLiin näissä hilpeissä tuotteissa. Pudotus sisältää puhelimen kotelot, jotka ovat peitossa hänen itkevän kasvonsa kanssa, “Erovilleni vielä eilen” pulloja, “olen listalla” kamppis hatut ja uima-allas kellua, joka on Kardashian Westin pään muotoisena.

Kyllä, KKW myy kellukkeita, jotka näyttävät hänen pudotukseltaan 98 dollaria. Jos tarvitset lisätodisteita siitä, että nämä ovat vuoden 2017 versiota swan floatista, ensimmäinen lanseeraus on jo loppuunmyyty, ja preorder tulee kesäkuussa – vain ajoissa kesällä.

Kimoji Products - LEAD
Kohteliaisuus

Jos et voi odottaa kaksi kuukautta Kimoji-kauppasi lähettämisestä, niin paljon naurettavia esineitä, kuten tämä “Lit” -kaulaketju (20 dollaria) ja tie-väriaine iPhone-kotelo (28 dollaria) ovat edelleen käytettävissä. hänen sivustolleen.

Kimoji Products - 3
Kohteliaisuus
Kimoji Products - 2
Kohteliaisuus

Emme voi vahvistaa, että tämä “Olen tällä listalla” hattu (38 dollaria) saa sinut V.I.P. huone Catchissa, mutta se kannattaa ampua.

Kimoji Products - 1
Kohteliaisuus

RELATED: Luoteis Knows ei kosketa Kim Kardashianin kasvot kun hänellä on makeup

Kokeile kuin voit, et voi kieltää, että rouva West on loistava liikenainen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 88 =

map