Tämä pohjamaalaus on kuin Instagram-suodatin kasvoillesi

Kuvittele, kuinka paljon helpompaa elämää olisi, jos sen sijaan, että käytät määrättyä aikaa huolellisesti sovittamalla meikkiäsi aamuisin, voit lyödä Instagram-esque Valencia -suodattimen ja heikentää epätarkkuuksia viidessä sekunnissa. Odotamme vielä, että tiedemiehet tekevät liikkumista, mutta siihen asti Becca n uusi First Light Primer toimii seuraavana parhaana. Sekoita vain muutamia tippoja tätä silkkaa violettia nesteestä kasvoillesi, ja heti ihosi näkyy yhä hereillä ja valaistuu.

VIDEO: 8 parasta apteekkien korvaajaa alle 15 dollaria

RELATED: Mikä on ero HD Foundationin ja Regular Foundationin välillä??

Laventeliä ei saa heittää pois, sen sijaan, että annettaisiin outo värimainen huntu, pigmentit ovat todella suunniteltu jäljittelemään mahtavaa tapaa, jolla auringon valo osuu ihoon, joten “ensimmäinen valo” -monikerta. Toisin kuin jotkut pohjamaalit, jotka voivat tuntua raskalta ja kalvolta, Beccan kaava liukuu samanlaiseen kuin seerumiin ja sisältää ihonhoitoaineita, kuten inkivääriä, nuolikiviä ja mineraalipitoista kevätvettä, antavat kosteusvoidetta lisävakuutuksen. Se lisää ylimääräistä ulottuvuutta jopa mattaviin säätiöihin, mutta rehellisesti? Olisimme käyttäneet sitä yksin peitevoimalla, jos sitä tarvitaan. Punnitse pullo nyt sephora.com:ssa $ 38: lle ja anna #nofilter -automaattien aloittaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map