Tämä on, miten Mott & Bow aikoo korjata kaikki denimin ongelmat

Denim-ongelma # 1: Kun farkut haalistuvat ajan myötä.
Denim-ongelma # 2: Kun haluat korkealaatuisia farkkuja, mutta et halua kopioida satoja dollareita.
Denim-ongelma # 3: Kun haluat ostaa “kuluneet” farkut, mutta vihaavat väärennettyjä vyötäröisiä rypyt.
Denim ongelma # 4: Kun tummat farkut haalistuvat.
Denim-ongelma # 5: Kun pelkäät yrittää farkkuja myymälässä.

Tapaa Mott & Bow, brändi, joka on pyrkinyt ratkaisemaan kaikki painavat denimasiat. Mott & Bow on menestynyt menestyksekkäästi kahden vuoden takaisen miesten mallistossaan, ja se on nyt uskaltanut päästä naisiin, ja sen myötä 11 denim-tyylistä ja kolmesta sopivasta (runsaasta, keskivaikeasta, keskivaikeasta ja ohut poikaystävästä) tänään.

Mutta saavutamme hyviin juttuihin – mikä erottaa Mott & Bow: n muista. Merkkijono, “Premium Jeans Fair Price”, brändi ylpeilee hankkimasta paras denim premium-tehtaista (eli laadukkaita tekstiilejä, jotka eivät kadota ajan mittaan – huolehtii ongelmasta # 1), mutta murto-osa siitä, mitä maksat perinteisille farkuille. Ja miten se tekee niin tarkasti?

Mott & Bow Embed
Kohteliaisuus

“Me lähdemme kahdesta viidestä premium-denim tehtaasta ympäri maailmaa – Turkki ja Italia – koska he ovat denim-innovaation eturintamassa”, sanoo Alejandro Chahin, Mott & Bowin toimitusjohtaja, jonka perhe on ollut farkkiteollisuudessa 80-luvulta lähtien. “Me teemme kaiken muun omassa talossa, joten eliminoimme korostuksia ja tehottomuutta. Olemme myös täydentäneet” denim-tieteen “, käsinpainotteisen hionnan, ahdistelun ja viimeistelyn, jotta saisimme luonnollisesti kuluneesta tuntumasta halvematta.”

Se koskee denim-ongelmia # 2 ja # 3. He myös ratkaisivat indigon siirtoa, joka on kaikkein yleisimpiä tummissa huuhdissa, soveltamalla hartsia denimillä ja paistamalla se uunissa tiivisteen aikaansaamiseksi, joka estää väriaineen häviämisen tai vahingossa sävyttämästä muita kankaita (niin kauan, ongelma 4) . Lopuksi Mott & Bow on omaksunut suoran kuluttajan liiketoimintamallin kotikokeilla (ongelma # 5, ratkaistu), jossa voit ostaa parin ja saada toisen koon ilmaiseksi, jos et ole varma, mikä sopii sinulle parhaiten – kysymys, joka johtui turhamaisuuden mitoituksesta.

RELATED: Editor-Testattu: Farkut, jotka lupaavat lupaamaan kaikki Butts? 4 Henkilöstö yrittää heitä

“Kun turhamaisuus mitattiin, se ei ollut asetettu standardi, joten farkut mitattiin 1,5-2,5 tuuman välillä”, Chahin selittää. “Kuinka voimme ratkaista tämän verkossa toimivan yrityksenä ja olla turhauttamatta asiakkaitamme? Lähetämme ylimääräisen farkkujen parin.”

Chahin sai inspiraation muista kokeilevista ohjelmista, kuten Warby Parkerista, ja käytti strategiaa denimiksi. Jokaiseen tilaukseen on saatavana ilmainen palautuslehti, joka varmistaa saumattoman ja virtaviivan. “Halusimme minimoida kitkan, jonka asiakkaalla saattaa olla tilaus ensimmäistä kertaa uudesta brändistä”, Chahin sanoo. “Ja niin me olemme paljon ihmisiä.”

Toivottavasti ei kauan. Tutustu Mott & Bowiin ja aloita kokeilla denimia (hinnoiteltu $ 96 ja $ 108 välillä) osoitteessa mottandbow.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − 50 =

map