Tämä on, miten me käytämme Cutoutsia kesällä, kiitos Scarlett Johanssonille

Scarlett Johanssonilla on melko upea viikko. Näyttelijä hämmästytti sunnuntain Tony Awards -palkissa, jossa oli reisilevyinen rako ja näytti kuin hienoimpia ihmisen disko-palloa N.Y.C. hänen uuden elokuvansa ensi-ilta Rankka yö seuraavana yönä.

Aina yksi saada se oikealle tyyliosastolle, Johanssonin tiistaina ilmestyminen Late Show Stephen Colbertin kanssa ei ollut poikkeus. Hänen viimeisimmän näköisen, hän laittoi fiksu spin kesä-täydellinen leikkauksia valitsemalla mock-neck Proenza Schouler mekko, joka putosi juuri polven alapuolella.

TK
Gotham / GC-kuvat

Sen sijaan, että leikkaukset, jotka räikeästi paljastivat ihon, hänen mallistossa oli kerros selkeää, kuvioitua kangasta. Sen painatus oli paikallaan, ja hän pariliitososassa oli pieniä lisävarusteita, jotta se pystyy pelaamaan keskipisteitä.

VIDEO: Scarlett Johanssonin suurimmat kauneuden hetket

 

Pukeutuminen kestää nyt ja asettaa sinulle takaisin muutaman kolikon ($ 1,350; saksfifthavenue.com). Mutta näyttävät yhtä hyvältä kuin ScarJo on arvokasta, oikein?

TK
Ray Tamarra / GC-kuva

RELATED: Scarlett Johansson näyttää hänen 72-vuotiaan Doppelgängerin elämäänsä

Voit aloittaa viikonloppuna Johanssonin kanssa pyytämällä Rankka yö teattereissa perjantaina.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 39

map