Tämä on mitä tapahtuu kun laitat seerumia Beautyblenderiin

Jos selaat Instagram-syötettäsi yhtä pakosta kuin teemme, saatat huomata, että bloggaajien viimeaikainen trendi on lisännyt muutaman tippa seerumin Beautyblender-sientäan ennen kuin hehkuttavat perustuksensa tai lakaistaan ​​se yksinään paljaalla ihollaan. “Tämä käsite oli täsmällinen syy siihen, että Whiteblender Pure, meidän valkoisen tehosekoitimme, vapautettiin muutama vuosi sitten”, kertoo ihmetuotteen valmistaja Rea Ann Silva. “Kun käytät Beautyblenderia sormien sijasta seerumien levittämiseen, saat tasaisen ja tasaisen peiton, käytät vähemmän tuotetta, jossa on parempi läpäisy ja se on puhtaampaa. Sormiesi avulla lika kulkee juuri puhdistetun ihon yli ja antaa sinulle enemmän alttiita näppylöiden.”

RELATED: Pysähdy Beautyblenderiin rikkomalla seuraavia vinkkejä

Jotkut väittävät, että seerumin sisällyttäminen säätiöön sekoittamiseen luo myös paljon tasaisemman ulkonäön, ja olemme varmoja siitä, että ylimääräinen ihonhoitotaso ei vahingoita. Jos haluat kokeilla tekniikkaa joko meikkiä tai puhdasta ihoa varten, Silva suosittelee Beautyblenderia valmistelemalla ensin kostuttamalla sen, puristamalla liikaa. “Löydä seerumi, joka voi toimia kaksoisvastuuna primerinä, rakastan REN Skincare Instant Firming Beauty Shotia (54 dollaria, sephora.com),” hän kertoo meille. Levitä muutama tippa seerumia suoraan sienelle, käytä sitten blotting- ja dabbing-liikkeitä työntämään sitä ihoon.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 72

map