Tämä on mitä Kim Kardashian West ja Kendall Jenner käyttävät hammaslääkäreille

Jos olet koskaan miettinyt, mitä Kim Kardashian West pukeutuu hammaslääkäriin, olette onnea. Eilen Pidä kiinni Kardashian kanssa tähti vieraili hänen hammaslääkäri Dr. Kevin Sands hänen kaksivuotisen hampaiden puhdistus, ja duo dokumentoitu nimittäminen valokuvan, tietenkin.

“Huolehdimme parhaista hampaista kaupungissa! Hyvää nähdessäni aina, @kimkardashian!” Dr. Sands kirjoitti vieressä snap, joka osoittaa Kardashian West näyttää tavalla tyylikkäämpi kuin koskaan tehdä meidän hampaiden puhdistus. Vierailua varten hänellä oli alastomainen body-con -yleisö, jossa oli selkeä peitto. Hän pääsi ulkonäköön sopivalla silkkipäällyksellä, jossa oli kukka kirjonta. Eikä tietenkään ole tyypillinen lääkäri nimesi kokoonpano.

Huolehti parhaista hampaista kaupungissa! Hyvä nähdä sinut aina, @kimkardashian!

Kuva, jonka lähettäjä drkevinsands (@drkevinsands) on

Nuorempi sis Kendall Jenner oli myös eilen puhdistanut hampaansa. Toisin kuin Kim, hän meni paljon rennompiin ilmeeseen, joka ei ole täysin odottamaton, kun hän valitsee säännöllisesti athleisure-innoittamia yhtyeitä. “Kiitos @drkevinsands siitä, että hampaat ovat ihanat! olet paras!” Jenner lähetti hänen Twitter-tilinsä sekä snap hänen ja Dr. Sands.

LÄHETTÄJÄ: Kendall Jenner tapaa L.A. Streetsin risteytys Top ja Belly Chain

Yksi asia on varma: emme koskaan näe tätä hyvää menossa hammaslääkäriin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map