Tämä on, kun sinun pitäisi aloittaa anti-ikääntymisen ihon tuotteita

Aivan kuten vähittäiskauppiaat näyttävät kehittävän lomamyymälöitä aiemmin ja aiemmin vuosittain, iän aloittaa ennaltaehkäisevä ikääntymisen rutiini pysyy mukana. Jotta selvitettäisiin tosiasiat kerta toisensa jälkeen, puhuimme tunnetulle esteettiselle Renee Rouleau -järjestölle, joka sanoo, että ihosi tyypistä riippuen iät voivat vaihdella. “Anti-aging-tuotteita, erityisesti antioksidantteja, voidaan käyttää jo 21-vuotiaana, mutta tärkeintä on käyttää ikääntymisenestojasi, jotka ovat sopivia ihosi tyypillesi”, Rouleau sanoo. Yleensä anti-aging ihonhoito on kohdennettu hoitamaan kuivempia iho-oireita. Eli jos iho on säännöllisesti parannetulla puolella, voit syödä tähän luokkaan aikaisemmin. Öljyiset ihokarvot saattavat löytää joitakin anti-aging-seerumeita tai voiteita liikaa kosketusta. “Jos ihosi on hyvin kuivaa, tarvitset intensiivisiä, lipidipitoisia öljyjä, mutta normaali, yhdistelmä, akne-altis ja rasvainen ihon tyyppi eivät tarvitse tätä”, lisää Rouleau. “Tuloksena voi olla tukkeutuneita huokoset, puhkeaminen ja kasvottaminen.” 

Erityisesti jos vielä rikkoo, kiinnitä erityistä huomiota ainesosaluetteloon, koska jotkut vitamiiniyhdistelmät ja peptidit voivat potkaista jo aktiivisen ihon aineenvaihduntaa korkeammalle pyydykselle kuin on tarpeen. Rakastamme Sisley Paris Sisleyouth kosteusvoide ($ 198, bloomingdales.com), joka on erityisesti suunniteltu ehkäisevää hoitoa varten. Rouleau suosittelee päivittäisen aurinkosuojaimen käyttöä, kuten kevyt SPF 30 (38 dollaria, reneerouleau.com), meikkien alla. “Paras tapa ehkäistä ikääntymistä nuorella iholla on käyttää aurinkovoidetta jokaisena päivänä joka päivä, syödä runsaasti ruokavaliota antioksidantteina ikääntymisen estämiseksi sisäpuolelta ja käytä aina aina aina ihon tyypin kanssa yksinomaan muotoiltua tuotetta” hän sanoo. “Kun pääset 30-vuotiaaseesi ja akne on enimmäkseen takanasi, voit alkaa harkita aktiivisten ainesosien sisällyttämistä rutiiniasi.”

RELATED: Kuinka oikein kerrotaan ihonhoitotuotteitasi

Toinen tärkeä asia muistaa: ohittaa liian karkeat exfoliantit, olivatpa ne kemikaaleja tai pensaita. “Monet ihmiset käyttävät happoja seerumiinsa, pensaikkoihinsa ja puhdistusaineisiinsa, jotka voivat olla liian aggressiivisia, vahingoittavat ihon estojärjestelmää ja aiheuttavat punoitusta ja ärsytystä”, Rouleau sanoo. “Sinun tarvitsee ymmärtää, että normaali solutoiminta jatkuu vielä 20-vuotiaillasi, ja monet anti-aging-tuotteet keskittyvät solujen liikevaihdon stimulointiin kuorimalla ainesosia, kuten glykoli-, maitohappo- ja salisyylihappoja.” Käytä sen sijaan kevyesti kuorinta kuten elementtien puhtaus Exfloliating Cleanser ($ 29; nordstrom.com) kerran viikossa.

Jos olet todella huolissaan siitä, että iho on hieno, käytä seerumia, kuten Tata Harperin nuorentava kaava (95 dollaria, sephora.com) yöpymisessasi, ja Rouleau suosittelee myös kemikaalikuorintaa käsittelemään molempia oireita ja ennenaikaisia ​​merkkejä ikääntyminen kerralla. “Mitä enemmän poistat kuivan ihosolun ihon pinnan, sitä vähemmän öljyä ja bakteereita jää alle, mikä johtaa vähemmän tukkeutuneisiin huokosiin”, hän sanoo. “Lisäksi se auttaa nopeuttamaan solujen vaihtelua, mikä on ehdoton edellytys ihon terveelle, sileälle ja nuorelle näköiselle”. Ei aikaa käydä kylpylässä? Rouleaun oma Triple Berry Smoothing Peel (87 dollaria, reneerouleau.com) toimii tyydyttävänä pikalähetyksenä.

KUVAT: Paras anti-ikääntyvä tuote vuodelta 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − = 19

map