Tämä on kuinka Kendall Jenner saa kiitotien valmiiksi

Vuoden 2016 Victoria’s Secret Fashion Show -tapahtumassa Pariisissa ennakointi Yhdysvalloissa on kaikkien aikojen huippua ja ilmapiiri Ranskan pääkaupungissa on sähköinen. Juuri ennen Swarovskin kristallinkiristys- ja höyhenäytteistä kiitotienäyttelyä meillä oli tilaisuus keskustella prosessista muiden kanssa kuin Kendall Jenner.

Tulevaisuudessa kaksi kertaa VS-malli jakaa hieman takana-the-skenaalit näkemystä hänen prep varten iso tapahtuma (joka tapahtuu 30. marraskuuta ja airs 5. joulukuuta). Ja vaikka hän on kävellyt Victoria’s Secret ennen – samoin kuin runsaasti muita korkean profiilin kiitoratoja – Jenner saa vielä ennalta näyttäviä jittisiä.

Tänä vuonna on joitain hänen ulkonäköään rohkea luonne, jolla on 21-vuotias hieman hermostunut. “Olen niin innoissani ja hermostunut”, Jenner kertoi Tyylissä. “Viime vuonna minulla oli kaksi ulkonäköä, jotka olivat hyvin katettuja tietyissä pisteissä. Mutta tänä vuonna minulla on yksi ulkonäkö, joka on eräänlainen katettu ja yksi, joka on melko paljaana – joten olen hieman hermostunut siitä! “

RELATED: Syö sushi kuten Kendall Jenner suosikkihommiinsa ympäri maailmaa

Ei ole epäilystäkään siitä, että Jenner kietottaa kiitotietä (kuten normaalisti), mutta mallissa on pari temppua ylös vakuutussuojasta. Kun hän on lavalla, hän toistaa yksinkertaisen mutta tehokkaan henkisen mantraa: “Katso söpö.”

Mitä odottaa tämän vuoden show: Jenner gushed noin uusi lähestymistapa hiukset ja meikki, joka paremmin juhli jokaisen mallin yksilöllisyyttä. “Järkyttävä asia tässä näyttelyssä on, että he halusivat kaikkien tuntemaan todella hyvää, ja he eivät pidä sitä tyttöjä, jotka näyttävät erilaisilta toisistaan ​​kuin aiemmissa vuosina”, hän kertoi meille. “He eivät halunneet, että kaikki näyttäisivät täsmälleen samalta. Se on hienoa, se lisää uuden käänteen.”

VIDEO: 13 kertaa Kendall Jenner kiihtyi kiitotie

 

Viritä Victoria’s Secret Fashion Show -tapahtumaan, kun se ilmestyy maanantaina 5. joulukuuta kello 10.00. ET CBS: ssä.

– Kim Peifferin ilmoittama

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 + = 73

map