Tämä on kuinka Beyoncé muotoili vauvan kimpussa istumaan Courtside kanssa Jay Z ja Blue Ivy

Sunnuntain NBA All-Star Game oli ehkä suurin yön koripallossa, mutta kaikki silmät olivat musiikin supertähti Beyoncé, joka istui edessä ja keskellä New Orleansissa, La. Urheilutapahtumassa hänen miehensä Jay Z: n ja tyttären Blue Ivy.

35-vuotias, joka hiljattain paljasti, että hän odottaa kaksoset, jatkaa äitiystyyppien uudelleen määrittelemistä liian kauniilla Street-tyylikkäillä ulkonäöillä, ja sunnuntain yhtye ei ole erilainen, ja “Lemonade” -hitti tekijä valitsee pukeutumisen hänen vauvan kimpussaan rentoa valkoista T-paitaa, joka oli yhdistetty repäisyn farkkuihin, mustat tussit ja yksityiskohtaisen yksityiskohtaisen punaisen ja valkoisen Gucci silkki kimonon, joka oli koristeltu huppuun pitkin purppuraa. Nude meikki ja löysät, keskiosat aallot korostivat odotettavissa olevan äidin hehkuvaa ihonväriä.

TK
Jonathan Bachman / Getty

VIDEO: Katso Beyoncé’in Elaborate Grammys Look – miten siitä Baby Bumpista?

Beyn rapper hubby pukeutui tilaisuuteen maroonissa, valkoisessa V-kaulassa, musta farkuissa ja valkoisissa potkuissa, 5-vuotiaan Blue Ivy osoitti, että hän ehdottomasti ottaa äitinsä tyylikkäässä lime green-mekossa. yhdistettynä siniseen farkkutakkiin ja klassisiin mustisiin korvakkeisiin.

TK
Theo Wargo / Getty

RELATED: Beyoncé uudistaa äitiystyyppikirjaa Casual-Cool Lookilla

Jätä se Cartersille tuo mukanaan viileä tyyli mihin tahansa tapahtumaan!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map