Ehkä se on Givenchyn rintapuvun heiluminen tai että hän tulee ikuisesti Rose Dewitt Bukaterin koko sukupolven mieliin, mutta seisoo New Yorkin Longines Masters -sarjan radan vieressä, Kate Winslet on eleganssia kuva.

Äskettäin, ikivanha brittiläinen näyttelijä ja kolmen äiti ovat ajatelleet, miten pitää kuva muuttumasta liikaa seuraavan vuosikymmenen aikana.

“Nykyään 42-vuotias olen hieman terveellisempi ajattelemaan elämäni seuraavien 10 vuoden aikana”, hän kertoo Tyylissä. “Haluan maksimoida fyysisen voiman ja pitää ihoni hyvänä tekemättä mitään kasvoilleni, uskon, että kauneus ja hyvinvointi todella heijastuvat kasvosi, silmäsi ja mieltymystesi mukaan. tyylikkyyttä. Uskon, että nainen, joka näyttää hyvältä ja luottavainen, on innately tyylikäs. “

Löytää aikaa kyseiselle itsehoitolle? Vähemmän suoraan eteenpäin, hän sanoo. Onneksi Winslet on lisännyt äskettäin kelloseppän hänen ammattialaluetteloonsa, paljastaen ajoituksen, jonka hän loi yhteistyössä Longinesin kanssa Goldenhas-säätiön hyväksi. Hänen tehtävänsä on muuttaa tapaa, jolla ihmiset näkevät autistisen taajuuden yhteiskunnassa.

Winslet lähti liikkeelle puhuttaessa hänen ihastuttavasta päivittäisestä autourheilustaan ​​lapsineen, hänen esipunaisen maton anti-aging-tempunsa ja yhden kauneuden tuotteen kanssa, jota hän rakastaa niin paljon, hän pitää sen taskussaan.

RELATED: Hyvää syntymäpäivää, Kate Winslet! Katso hänen lyhyet hetket BFF Leonardo DiCapriolla

Oletko luonnollisesti varhainen lintu? Kolmen lapsen kanssa minun täytyy olla! Minulla on yleensä kello 6.00-6.15 ja heittää itseäni suihkuun, ja teen sitten nopean teekupin. Niin kauan kuin olen tehnyt, että voin olla valmis kaikille muille. Aamiaista varten teen tavallisesti kaikenkirjot, ja sitten meillä on noin 40 minuutin matka kouluun. Me todella maksimoimme ajamme autossa – jokainen syö autossa ja valitsee kappaleen, jota he pitävät. Se matka on todella erikoista.

Olet usein huolehtinut muista; mitä itsehoito näyttää sinulle? Paljon vihreää mehua. Meidän jääkaappi on aina täynnä pinaattia, kalaa, kurkkua. Olen kasvissyöjä ja aviomies on vegaani, joten kotimaassamme on paljon kasvipohjaista keskittyä. Mieheni kääntämällä vegaani on suhteellisen uusi, joten se on ollut todella hauska koulutus, koska sinun täytyy oppia olemaan hieman kekseliäisempi elintarvikkeiden kanssa.

VIDEO: Kate Winslet paljastaa hänen erityisimmän muistin sarjasta “Titanic”

Mikä tuote tekee sinusta tuntuu todella tyylikkäältä? Génefique Lancôme -viivalla on todella upea kasvonsuoja. Se on todellinen voittaja todella pitkällä lennolla tai ennen punaista matotapahtumaa. Ja juon paljon ja paljon vettä! Olen todella yrittänyt olla terve, tiedäthän?

Onko sinulla aamu-kauneushoitoa? Yritän ja nopeasti napata kaksi minuuttia vain heittää pienen meikkiä, kiertää silmäripset nopeasti ja tehdä vähän huulirasvaa. Joskus vain heittää ripsiväriä taskustani, ja jos se on niin paljon kuin saan aikaan, olen ylpeä itsestäni. Haluaisin kertoa teille, että rakastan hierontoja ja pedikyyrejä ja todella hemmotella itseäni, mutta en vain. Ei ole aikaa!

Mikä on sinun kuntoasi?? Power joogaharjoittelua pari kertaa viikossa, jotain barrea, sydäntä, ja meillä on koira, joten rakastan kävelyä.

RELATED: Kaikki julkkikset, jotka rakastavat vihreää mehua

Kate Winslet
Diane Bondareff

Et ole mikään sosiaalinen media. Kuinka niin? Sosiaalinen media ei ole osa elämäämme, mikä on hämmästyttävää. En tarvitse sitä kohinaa elämässäni, eikä minun perheeni. En ole vielä uskonut, että sosiaalinen media on lapsille myönteinen asia. Lapset kasvavat niin paljon nopeammin näinä päivinä, ja mielestäni ei ole reilua heidän painostuksensa, jota sosiaalinen media todellakin näyttäisi soveltavan. Äitinä, jonka haluan tehdä lapsilleni, on suojella lapsuutta. Se on ohi ja tehty niin nopeasti. Tällä kertaa elämässään on arvokasta.

Milloin saat työsi? Pyrin yleensä töihin iltapäivällä. Ja iltapäivällä, kuten useimmat äidit hyvin tietävät, melkein päättyy noin kolmekymmentä. Sitten koko koulun ajon alkaa uudelleen ja sinä olet loppuosan rituaali lasten kanssa. Voin tavallisesti oppia lukemaan koko skripti tuolloin tai käsitellä sähköposteja. Rajoitan kuitenkin aikaa, jonka vietän työhön, koska minulla on väliä perheeni kanssa ja todella pitämässä sitä pyhää.