Tämä on hiustenleikkuus, joka vie yli 2017

Siirrä lob, on uusi kuuma hiustenleikkuus, joka alkaa alkunsa hallitus tänä talvena. Vaikka shag voi aina olla mukana 70-luvulla, Mick Jagger ei ole mitään nykyaikaisen päivityksen leikkaus äskettäin nähty julkkikset kuten Chloë Grace Moretz, Amber Heard ja Taylor Swift. Vuoden 2017 päivitys kohtaa juuri kaulusluun alapuolella kasvojen kehystyskerroksiin ja pitkiä, halkeamia jaksoja, kuten Moretzin leikkausta, mutta toimii myös täydellä rajalla, kuten Swift’silla tai ilman yhtyettä.

RELATED VIDEO: Jessica Alba leikkaa hänen “Raskaus hiukset” -And Se näyttää upealta

Tyyliin kuuluu jälleen kerran elpyminen vuosikymmenen nykyiseen vaikutukseen muotiin ja suuri siirtymäkauden leikkaus kasvanut lohko. “Luulen, että näemme enemmän ja enemmän 70-luvun loppupuolella vaikuttavaa muotia”, kertoo julkkis kampaaja Gregory Russell, joka antoi Moretzille retro-innoittamansa leikkauksen. “Kun lavasi saa liian kauan, voit levittää sen kaatamaan ja se on täydellinen pituus!” 

RELATED: Me kutsumme sitä – tämä on virallisesti kuumimmat haalistumiset syksyyn

Shag toimii kaikkien hiustyyppien ja tekstuurien kanssa, mutta sinun pitää pitää kasvosi muoto mielessä. Jos sinulla on kapeat kasvot, Russell suosittelee pitämään otsat melko laajaa ja avointa niin, että ominaisuudet ovat kaikki näkyvissä ja keskittyneinä. Leveille kasvotyypeille pro ehdottaa valita kapeampia otsatukkaita, jotka irrotetaan kerroksista ja luovat ohuemman kasvon illuusion. Kun on kyse päivittäisestä hoidosta, leikkaus on lähes yhtä vaivaton kuin se näyttää. Jos haluat pidentää shag-elämääsi, Russell sanoo, että vältetään lämpösuojaus, kun se on mahdollista, koska “se rikkoo sinun päsi, jolloin menetät leikkauksen rakenteen.” Jotta päihät näyttävät kiiltäviltä, ​​hydratoiduilta ja tuoreilta, hän suosittelee säännöllisesti hoitamaan säikeet hiusöljyllä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 16 =

map