Tämä on hairstyle Nicole Kidman Missää eniten

Jos sinulla on kiharat hiukset ja kääntyvät säännöllisesti lämmitystyökaluihin, kun yrität suoraa rengastasi, Nicole Kidmanilla on sinulle neuvoja.

Haastattelussa Australiassa WHO Magazine, Big Little Lies näyttelijä, joka tunnetaan pitkistä, sileistä, mansikka-vaaleista hiuksistaan, kertoi, että hän ei halunnut milloinkaan yrittää muuttaa hänen luonnollista kiharaa tekstuuriaan. “Halusin todella saada sinisen ihon ja pitkät vaaleat hiukset”, hän sanoi. “Halusin mukautua ja olla Aussie beach tyttö, enkä koskaan ollut sitä.”

Nicole Kidman Curls - Embed
Terry O’Neill / Getty

Vuosien yli-styling hänen ringlets, näyttelijä selittää, että hänen hiukset eivät ole aivan sama kuin se ennen ollut. “Toivon, että minulla olisi ollut kiharat takaisin”, hän sanoi. “Kudotin heitä kuoliaaksi ja sanon aina:” Älä tuhoa rumpuja! “” Jos olisi yhä parempi argumentti hiusten ilmakuivaamiseksi, Kidmanin kokemus omilla säikeillään on se, että.

VIDEO: InStyle Awards: Nicole Kidman Astiat voittavan tyylin kuvakkeesta

Kuulit sen Kidmanista: astu pois tasoradasta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − 5 =

map