Tämä on 1,090 dollarin sneaker-vaikuttajat menossa pakkomaan

Ludvig Vuitton Sneakers
Peter White / Getty Images

Jonathan Borge

08 helmikuu 2018 klo 17.45

Trend hälytys: On hyvä käyttää kenkiä, jotka ovat eräänlainen kärsimys.

Suunnittelijat, kuten Balenciaga, Gucci ja Vetements, ovat lähettäneet rentoja lenkkareita alas kiitotielle viime kausina – ja huolimatta siitä, mitä voi ajatella, ihmiset kuten me olemme hyvin, erittäin pakkomielle heidän kanssaan.

Toki ne saattavat näyttää kuin jotain isäsi käytti ruokakauppaan jo 80-luvulla, mutta he lentävät hyllyiltä ja jopa massakauppiaat ovat antaneet heille edullisen spin.

Tässä on kyse trendistä: kengät ovat raskas. He ovat typeriä. Ja mikään niistä Todella halunnut parit ovat kohtuuhintaisia. Yleensä tyylit on helppo yhdistää useimpiin vaatekappaleisiin ja potkuihin kestää pitkään. Heitä se, että se on oikeastaan ​​hyväksyttävää saada nämä likainen-yep, lika on trendi-ja sinulla on mega street tyyli osuma.

Anna Louis Vuittonin futuristinen, seksikäs ja varmasti kummallinen Archlight-sneaker. Suunnittelija Nicolas Ghesquière lähetti nämä pennut alas kevään 2018 kiitotielle urheilullisen valmisvaatteen rinnalla ja nyt he ovat lopulta käytettävissä.

VIDEO: Katso Kate Bosworthin Red Carpet Style

Joten miten saat kätesi heihin? Samalla kun he putoavat Louis Vuitton -myymälöihin ympäri maailmaa 23. helmikuuta, brändi avaa N.Y.C. ponnahdusikkuna Sohossa, josta löydät kaikki tyylit ja eksklusiivisen mustan version. Ensinnäkin, sinun on yritettävä 1,090 dollaria, jonka he maksaisivat.

Käy Louis Vuitton Sohon ponnahdusikkunassa 122 Greene Streetissa 8.-8. Maaliskuuta – ja selaa alaspäin nähdäksesi kaikki Archlight-tyylit.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 61 = 65

map