Tämä Kardashian sisko tuki Adrienne Bailonia sen jälkeen, kun hän rupesi Robin kanssa

Jos olet valtava Pidä kiinni Kardashian kanssa fani, muistan Adrienne Bailonin entisenä Disney Cheetah Girl -tuotteena, joka myöhemmin Rob Kardashianista alkoi vuonna 2007 ja teki useita soittokuvia näyttelyssä.

Kuuluisa pari irtautui kahden vuoden kuluttua ja nyt Bailon ylistää Robin sisaria auttamaan häntä parantamaan heidän suhteensa päättymisen jälkeen. Uuden episodin hänen talk show Aito, tähti paljastaa, että se oli Kourtney Kardashian, joka tarjosi olkapään itkeä.

“Kun lopetin Rob Kardashianin kanssa, irtisanomiskaverini oli hänen sisarensa Kourtney, joka tuolloin oli hajonnut Scottin kanssa [Disick] hetkeksi”, hän sanoi. “Hän oli niin hauskaa!”

tk
Kevin Winter / Getty

Bailon siirtyi kertomaan kuinka Kourtney oli siellä auttaakseen. “Olin varmasti enemmän surullinen itku kotona, ja hän oli kuin:” Ei, tyttö. Menemme ulos. Menemme Hollywoodiin. Meillä tulee olemaan niin hauskaa! “Ja minä tarvitsin sitä, koska molemmat menivät läpi saman asian, mutta käsittelemme hajoamista eri tavalla.”

VIDEO: Kourtney Kardashian ja Younes Bendjima osallistuvat ensimmäiseen kiitotiensa näyttämiseen yhdessä

Joten miten asiat osoittautuvat hänelle? Vuonna 2016 Bailon avioitui gospel-laulaja Israel Houghtonin kanssa Pariisissa.

Seuraavan kerran, kun meillä on vaikeuksia, tiedämme tarkalleen, kuka soittaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 31 =

map