Se on melkein syyskuussa, mikä tarkoittaa, että olemme valmiita vaihtamaan valoisa kesä kynsilakka miellyttävimmille sävyille. Jotta viihdeteollisuutemme saisivat askeleen pidemmälle, me kuitenkin yrittäisimme käsiä kaltevalla glitter-manikyyrillä, jolla on pieni apu yhdestä suosikkikynsiurheilustamme Deborah Lippmannista. Hänelle loistava upea ulkoasu (edellä) ei ole vain täydellinen syksyyn, se on myös helppo saavuttaa kotona. Vaikutuksen hallitsemiseksi varmista, että valmistautuu pro: n 6 geniusvihjeeseen pitkään kestävään manikyyriin ja seuraa sitten hänen asteittaista ohjeistustaan ​​alla.

1. Levitä ohut kerros pohjakerroksen päälle ja anna kaksi minuuttia kuivua.

2. Levitä yksi kerros syvän marjan varjosta (Miss Independent, 18 dollaria, deborahlippmann.com) naulan alapuolelle, kynsistä keskustaan.

3. Lisää tiilenpunainen sävy (Respect, $ 18, deborahlippmann.com) muuhun kynsiisi, keskeltä kärkeen ja varmista, että kynsien kärki varovasti kääritään.

4. Käytä vaaleita raitaa kultaa glitter kiillottaa (ei voi olla Tamed, $ 20, deborahlippmann.com), jossa marja ja punainen tavata. Luodaksesi sävy, käytä harjalla jäljellä olevaa kiillotusta vetämällä kimallusta kummassakin suunnassa sekoittumaan.

5. Pyyhkäise päällysteen päähän ja varmista, että kynsien kärjet kääritään hakkuun estämiseksi. Odota kaksi minuuttia kuivua kokonaan ja nauti!

LIITTYVÄ VIDEO: Hanki Step-by-Step -toiminto uudelleen Jennifer Lopezin Red Glitter Mani -peliksi

KUVAT: Suosikki Nail ja Lip Colors Fall