Tämä “Ennen ja jälkeen” Kuva Chelsea Handler tulee iskeä mieleesi

Chelsea Handlerilla ei ole mitään ongelmaa paljastaen hänen kauneuden salaisuutensa faneilla, varsinkin kun menettely luo oman leuan pudotuksen. Koomikko jakaa itsensä split-laulun Instagramissa keskiviikkona, kun se läpikäy laserperiaatteita, ja se jätti fanit kunnioitukseen.

“Ennen ja jälkeen.” #Fragmentaalinen laser, sen f ** kuningas mahtava ja kukaan ei maksa minulle kertoa sinulle siitä. Bam! “, Hän kuvailee kuvaa. Kuvassa vasemmalla puolella, joka näyttäisi olevan otettu heti yhden käsittelyn jälkeen, Handlerin kasvot ovat punaiset, ja ne on ripoteltu tummilla pisteillä (laserista) ja näkyvät muutamat hienot viivat.

Ennen ja jälkeen. #profractional laser. Sen vitun mahtava ja kukaan ei maksa minua kertomaan siitä. bam!

Kuva, jonka Chelsea Handler (@chelseahandler) on kirjoittanut

Kuvan oikealla puolella Handlerin iho on parantunut hoidosta, on hehkuva ja näyttää aivan uskomatonta. Hänen ihonsa on sileä, jopa hiljainen, ja hänen hienot viivat on poistettu.

RELATED: Tässä miten Chelsea Handler ryhtyi toimiin maailman nälän torjumiseksi

Rajauslaserit luovat pehmeämpiä, selkeämpiä ihoa, joka nousee ulospäin ja stimuloi uuden kollageenin kasvua. Hoito parantaa ihon sävyä, tasoittaa hienoja viivoja ja vähentää ihon värimuutoksia käsittelemällä ihon pieniä osia kerrallaan. Sitä käytetään arpia, ryppyjä, akne arpia ja auringon vaurioita.

VIDEO: Paras ihon kiristys

 

Hoidon jälkeen iho voi olla punaista ja lievä turvotus muutaman päivän ajan (kuten Handlerin “ennen” laukaus), jota seurasi viikko hellä kuorinta ja hilseily.

Kuten Handlerin kuvasta nähdään, tulokset näyttävät ansaitsevan sen hyödyntämisajan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 41 = 44

map