Tämä Classic Nike -jalkaketju vetäytyi vain Chicest Comebackista

Niin pitkälle kuin ikoniset tennarit menevät, voit sanoa Nike Cortez on melko siellä – kiitos Farrah Fawcett että yksi. Siitä lähtien, kun 70-luvun supertähti valokuvataan urheilemaan kengän, kun se on purettu rullalle (tiedät varmasti kuvan), kenkä nousi Nike-bestselleriksi.

Flash eteenpäin joitakin vuosikymmeniä ja sinulla on suuri-malli-of-the-hetki Bella Hadid pääosissa kuin uusi kasvot juuri käynnistetty Nike Cortez sneaker. Lisää tähän Los Angelesin muotimerkkiin A.L.C. lähettämällä sneaker alas kiitotien mukana niiden valmisvaatemallisto, antamalla kengän ylimääräisen korkean muodon ulottuvuuden ja myöhemmin kiinteyttämällä kengän klassista tilaa muotiin.

Mitä seuraavaksi Nike Cortezin kehitykselle kysyt? Kiinnitä tiukasti: A.L.C. x Nike Cortez -yhteistyö.

VIDEO: 30 lenkkia 60 sekunnissa

 

Cortez, A.L.C. kokoelma tulee rajoitetun version klassisen sneakerin, paitsi tällä kertaa kuvitteli A.L.C: n oma Andrea Lieberman kolmeksi eri värivaihtoehdoksi, jossa on muhkeat mokkanahkat, korkealaatuiset messinkiä ja pikku kynsilakkaa ylimääräiselle houkuttimelle luxe.

“Yksi suosikkini yksityiskohdista on juuri käyttäjälle”, Lieberman jakaa Tyylissä. “Jokaisessa kengän sukkapäällysteessä on yksi A.L.C. A.T., jotka elämme myös A.L.C: ssä, jotka myös puhuvat Nike-naisarvoille: “Rakasta enemmän”, tee se. Omista se “ja” Ajattele, miten voit. “

ALC x Nike Cortez - embed 2
Danielle Levittin ystävällisyys

“Mielestäni tämä kenkä edustaa yksilöllisyyttä ja persoonallista tyyliä. Siksi suunnittelimme niiden olevan sävyisiä, joten ne voisivat helposti palauttaa mihin tahansa ulkoasuun, ja siksi kehitimme ylimääräisiä pitkiä nauhoja heidän kanssaan. Niinpä käyttäjä voi sitoa ne nilkkojensa ympäri ja tehdä heistä itsestään. valinta [yhteistyössä Nike Cortezin kanssa] on aina ollut ilmeinen minulle, koska Cortez jakaa “ei koskaan hustling” henkeä, joka määrittelee sekä Nike Cortez ja ALC “

ALC x Nike Cortez - embed 4
Danielle Levittin ystävällisyys

Kokoelman mallin mukaisesti yhteistyön mainoskampanjassa korostetaan myös “älä koskaan houkuttelevaa” ajattelutapaa, jossa pääosassa ovat voimistuneet naisluvut olympiakisaturi Gabby Douglas ja mallit Bhumika Arora ja Cindy Bruna. “Gabby on Nike-urheilija, joka ilmentää” ajatella, miten voit, rakastat enemmän “ja” tee se. Oma se, “tämän kampanjan henki”, Lieberman jakoi. “Hän on täydellinen Cortezille A.L.C: lta, ja se oli kunnia piirtää hänelle.”

ALC x Nike Cortez - embed 3
Danielle Levittin ystävällisyys

Kysyttäessä, kuka Cortez on A.L.C. kokoelma on suunniteltu, Liebermanin vastaus teki selväksi, että yhteistyö oli vain suunnittelukumppanuutta. “Nike LA -taidosta Portland-tiimiin ALC-tiimiin, se oli täynnä naisia, jotka näyttivät näyttelyä, ja me kaikki halusimme Cortezia A.L.C. puhua elämäntavan tarpeisiin. Cortezin käyttäminen ei ole pelkästään tyylillinen valinta vaan se on mielentila. Uskon, että luottamus, tyyli ja mukavuus eivät ole toisistaan ​​poissulkevia. Olemme todellisia naisia, jotka ohjaavat elämäämme tavalla, ja tämä on se, mitä tämä yhteistyö edustaa. “Jos kysyt meiltä, ​​se on athleisure sen tyylikkäällä.

ALC x Nike Cortez - embed 6
Danielle Levittin ystävällisyys

Tartu Cortezille A.L.C. koko Nordstrom x Nike -juoksuputkissa ja yksinomaan Nordstrom The Grove’ssa 25 elokuuhun, jolloin tämä laukaisu tulee tänne 28. elokuuta nike.comissa, valitse Nordstrom-myymälät, alcltd.com, Net-a-Porter ja Nike SNKRS app. Vähittäismyynti 100 dollaria, kokoelma on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa: öljyharmaa, kevyt Orewood Brown ja Terra Blush.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map