Tämä 2015 Emmys Fashion on (kirjaimellisesti) Coolest

Uskon, näyttää siltä, ​​2015 Emmysin punaisella matolla on se, että se on kuumaa, niin kuumaa, että edes kaikkein pätevimmistä glam-ryhmiä ei voi pitää hikeä, tarkoitamme hohtavan, Lahdessa. Valmistellessaan 106 asteen sää, älykkäin tähdet toteutti varotoimenpiteet viilein siluetti tällä kauden off-the-olkahihnat. 

Sarah Paulson hohtautui mustalla paljastuneella Prabal Gurungin sarakkeella, joka oli yhtä aikaa pimeää ja hämmästyttävää, kun taas Sarah Hyland oli silmiinpistävä veistämättömässä viinirypäleissä Zac Posenin suunnittelussa. Muoti kiva Kiernan Shipka pyyhki perinteiset kylpytakit ja sen sijaan valitsi virkistävän annoksen viileä flirty brokadi Dior Haute Couture loi top että hän teki vähemmän twee kanssa tyylikäs musta housut. 

Emmy 2015 – Off Shoulder Gowns – Embed
Jason Merritt / Getty Images (2)

Natasha Lyonne flirttautui reunalla hänen mustan olkapään teksturoidulla huivillaan, kun taas Jessica Lange osoitti, että hän on ikivihreä laivastossa embellished J. Mendelin merenneito puku. 

RELATED: Kaikki parhailut vuodelta 2015 Emmys Red Carpet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map