Tämä 2-vuotiainen on onnekas tarpeeksi soittamaan Rihannalle “Auntie” ja olemme kateellisia

Kuka tiesi, että oli mahdollista olla tämä kateellinen 2-vuotias? Rihannalla ei ole minkäänlaisia ​​lapsia, mutta siellä on pieni tyttö, joka pudonnut Instagram-rehuun joka kerta ja hän soittaa Rihannalle “täti”.

Kahden vuoden vanha Majesteetti (äiti on RiRin serkku, Noella Alstrom) saattaa olla vain Barbadoksen kauneuden suosikki leikkiä. Duo on nauttinut monia mani-pedi, vieraili yhdessä Disney World yhdessä, ja viime kädessä jaettu yksi hauska tyttöjen päivä.

Sunnuntaina RiRi otti Instaan ​​jakamaan valokuvan autoon, kun Majesty näytti glamilla hänen sylissään. 2-vuotias rokkii suuren yläluokan ja suuret mustat aurinkolasit painetun mekon ja siniset sukkahousut. “Hän hyppäsi aurinkolasit”, Rihanna kuvattu kuva.

Hän hyppäsi aurinkolaseilla ��

Kuva, jonka kirjoitti badgalriri (@badgalriri)

VIDEO: Rihannan kauneuden muutos

 

Maanantaina duo oli palannut siihen, jakamalla makea suudelma ammeella ja vaeltelemassa kaupunkia. “Minun lil-silmäni!” Rihanna kirjoitti.

ehdoton. �� kiinni. kuvaajalta @leandrasimone_

Kuva, jonka kirjoitti badgalriri (@badgalriri)

���� minun lil oxtail!

Kuva, jonka kirjoitti badgalriri (@badgalriri)

RELATED: Rihanna käyttää 1800 dollaria Nallekarhu-hame omasta suunnitelmastaan ​​työskennellä, työskennellä ja työskennellä

Rehellisesti, haluamme, että Rihanna on paras ystäväni, mutta olisimme asettaneet “auntie”, jos meillä olisi mahdollisuus.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 7

map