Syytää (tai kiittää) Hailey Baldwin Justin Bieberin uudelle näyttämölle

Onko sinun viikset, Justin?

Hailey Baldwin ja Justin Bieber ovat onnellisina rakastuneina ja hiljattain mukana, mutta yksi asia saattaa saada hänet liukumaan timanttikalliin hänen niskasormensa päästä. Kuten meille, Baldwin on kyseenalaistanut Bieberin sartorialivalinnat ja hänen usein levottoman ulkoasunsa. Katsokaa, saamme, että hän on pop-tähti ja voi tehdä mitä haluaa, mutta hetki, kun hän saavuttaa scrumbro-alueen, kuulostaa Baldwinin olevan halukas pysymään hänen puolellaan.

Kun Bieber vahvisti heidän sitoutumisensa sappyyn Instagram-postissa, kotka-eyed -fanit saivat Baldwinin vastaamaan komissaariinsa Ryan Goodilta, joka ehdotti, että Bieber kasvatti vinttinsä hääparille (kerro meille, milloin se on, Ryan ?). Hän nopeasti ampui takaisin, “älä uskalla antaa hänelle ajatusta, että olet hullu.” Hitto. “Dare” ja “hullu” käytetään yhdessä lauseessa? Ne ovat taisteluja.

Musta tie valinnainen. #CommentsByCelebs

@ Commentsbycelebsin jakama viesti

Oletamme, että Baldwin oli leikkiä, mutta silti väitteitä viikset vastaan ​​tai sitä vastaan ​​voi saada sinut vaikeuksiin. Koska pyysit, olemme samaa mieltä hänen kanssaan. Justin, jos luet tämän, pidä se mukavana ja puhtaana iso päiväsi.

Kuten Marie Claire huomauttaa, on mahdollista, että Baldwin Todella on se ulos hänen stache, ja että hän olisi mennyt niin pitkälle kuin lykätä häät, jos hän ei ole puhdas-ajeltu. Muista, kun Kim pyysi Kylieä olemaan näkymättömänä sinisillä hiuksilla?

Fanit, jotka äskettäin tapasivat Bieberin New Yorkissa, Baldwin on syy muutokseen hänen ulkoasussaan. Ilmeisesti hän sanoi: “Joo Hailey sai minut ajamaan, mutta en ole tehnyt minua, mutta tiedät …”

Mustapä syrjään, Baldwin kuulostaa siltä, ​​että hän on pään yli kantapäässä rakastunut.

“Mitään sanaa ei koskaan voinut ilmaista kiitollisuuteni”, hän lähetti viestin maanantaina.

Bieber, tiedät mitä pitää tehdä niin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 69 = 75

map