Suuri tyyli ei ole kokoa! Lane Bryant ja Isabel Toledo käynnistävät Fall Collection

Plus-kokoiset muotitieteilijät, iloitsevat – Keväällä lanseerattu Lane Bryant- ja Isabel Toledo -suunnittelutyö laajenee syksyyn! Ensimmäinen design-yhteistyökumppani pitkäkestoiselle ja pienikokoiselle vähittäiskauppiaalle on ollut niin menestyvä ja saanut niin suurta tukea niin paljon plus-kooltaan ja muotiyhteisöltä, että he ovat tehneet sen olevan etuoikeus pitää menestyvä linja menossa. Isabel Toledo, First Lady Michelle Obaman suosikki, selitti: “Lane Bryantilla on niin ainutlaatuinen asiakaskunta, joka on monipuolinen yleisö, josta odotamme uusien ja innovatiivisten muotojen, lisävarusteiden ja jopa muutamien luokkien muotoilua.”

Ja innovoida, heillä on. Syksyn keräämiseen me rakastamme syksyisiä sävyjä ja runsaita, runsaita kankaita, kuten metallisia pitsiä ja upeita tweedejä. Kokoelma on kasvanut, pukeutunut ja toimii sekä toimisto- että loma-osapuolten keskuudessa. Vaatteiden tarkoituksena on parantaa kaikkia omaisuuttasi, ei piilottaa niitä, mikä näkyy kaikissa tyylikkäissä kuvioissaan.

Lisää Lane Bryant- ja Isabel Toledo -mallistoon ja näe, kuinka muotoilemme joitain kappaleita, käänny “Suuri tyyli ei ole koko” -sivulle suurimmassa syyskuustamme!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map